anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego liczba zdjęć jest nieprawidłowa, kiedy przesyłam wycenę pliku? co powinienem zrob

SEHATShop
#7 Wielbiciel#

Pomóż mi sprawdzić, czy mój format jest nieprawidłowy? Jak to rozwiązać?微信截图_20210125115338.png微信截图_20210125115224.png

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

cookie000
#15 Entuzjasta#

Na początek proponuję formułować zdania po polsku, bo Twoje zapytanie (dla mnie) jest zupełnie niezrozumiałe. A po drugie załączone zdjęcia nie są widoczne (jak na razie).

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@cookie000 "Kraj wysyłki: Chiny"😉

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

cookie000
#15 Entuzjasta#

@Knowhere  Podejrzewałem skorzystanie z tłumacza gugla, ale przy innym wpisie pytający sobie lepiej poradził 😉

A co do problemu - to chyba jest tak jak la_nika sugeruje (i to co teraz widać na zdjęciu) : niepoprawna ilość zdjęć. Jak się wpisze osobno, to się pokazuje. O, takie cuś na przykład:

https://a.allegroimg.com/s128/11ec82/b3293f644619b2eedc3a5f3ee3a9/TERMOMETR-BEZDOTYKOWY-NA-PODCZERWI...

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@SEHATShop do oferty możesz dodać maksymalnie 16 zdjęć. Jeżeli próbujesz dodać mniej zdjęć, a wciąż otrzymujesz taki komunikat, to prześlij proszę do nas zrzuty ekranu lub filmik obrazujący co robisz po kolei, gdy próbujesz wystawić ofertę. Pomożemy Ci rozwiązać ten problem! 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów