anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego mojej oferty z Allegro Lokalnie nie widać na Allegro?

osik_2004
#10 Popularyzator#

Zawsze wystawiałem na Allegro, ale jak każdy widzi od dłuższego czasu, drobni sprzedawcy, prywatni, zrzucani są na podległe platformy czyli np. Lokalnie.

Czyli pozostało mi wystawienie na Allegro Lokalnie z tym że teoretycznie aukcja powinna być widoczna także na głównej platformie Allegro.

Mija trochę czasu i mimo, że sprzedaje chodliwy towar, pamięć RAM, niska cena, nie widzę chętnych kontaktujących się zazwyczaj z pytaniem "czy dałoby się taniej?" ... Liczba odsłon też znikoma.

Odpalam drugą przeglądarkę na komputerze.

Nie jestem tam zalogowany do Allegro.

Wyszukuję dany dział z produktem, ustawiam zakres cen. Przybliżone parametry aby objąć większą ilość przedmiotów.

I co ? I aukcji nie widać 🤣 Sprawdzałem na kilka sposobów i aukcje którą wystawiłem na Lokalnie, nie widać na głównej platformie Allegro.

O co tu chodzi śmieszki ? 

oznacz moderatorów
47 ODPOWIEDZI 47

moneciarz_gda
#7 Wielbiciel#

witam, również widzę, że moje ogłoszenia nie są widoczne, a dopiero zacząłem przygodę z allegro lokalnie. Czy na priva możecie uświadomić mnie co to za tajemnicze *pip* i **piiip**. Oglądalność moich ogłoszeń na Lokalnie - 2 odsłony na dobę! Podaję [edycja]

oznacz moderatorów

wwol
#8 Zapaleniec#

Allegro w pierwszej kolejności skierowało indywidualnych na allegro lokalne, po czym sprowadziło allegro lokalne [edycja] Od roku już tylko wiszą tam ogłoszenia - ale dostępu do nich nie ma. Przestałem robić zakupy na allegro. Dla kolekcji jest[edycja], ewentualnie **piiip**.[edycja]

oznacz moderatorów

azgar84
#8 Zapaleniec#

na platformie z X w nazwie sprzedasz kilka razy wiecej jak na allegro lokalne 

oznacz moderatorów

niuti
#9 Pomysłodawca#

I chyba nawet prowizje mniejsze do tego jeszcze śmieszne raporty dac7 i nawet zgłaszając błędy masz sobie sam z US wyjaśniać....portal dno.

oznacz moderatorów

azgar84
#8 Zapaleniec#

nie ma prowizji, tu na allegro lokalnym wystaw cos w złej kategoorii zaraz skasuja ci ogloszenie i masz ostrzezenie ale jak jestes pseudo firma to juz zupelnie inne traktowanie 

oznacz moderatorów

pilkosz
#9 Pomysłodawca#

Ale majfrendy mogą sprzedawać wszystko, nawet podróbki i to Allegro nie obchodzi

oznacz moderatorów

moneciarz_gda
#7 Wielbiciel#

dziękuję za odpowiedź, wszystkim. Pomogliście mi chyba podjąć decyzję. Będę uciekał gdzie pieprz rośnie. Aż łza się kręcie w oku...gdzie podziało się to przyjazne allegro sprzed 20-tu lat??? 

oznacz moderatorów

semantis
#8 Zapaleniec#

To goovniabna platforma się zrobiła, omijać szerokim łukiem.

oznacz moderatorów