Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zawsze wystawiałem na Allegro, ale jak każdy widzi od dłuższego czasu, drobni sprzedawcy, prywatni, zrzucani są na podległe platformy czyli np. Lokalnie.
Czyli pozostało mi wystawienie na Allegro Lokalnie z tym że teoretycznie aukcja powinna być widoczna także na głównej platformie Allegro.
Mija trochę czasu i mimo, że sprzedaje chodliwy towar, pamięć RAM, niska cena, nie widzę chętnych kontaktujących się zazwyczaj z pytaniem "czy dałoby się taniej?" ... Liczba odsłon też znikoma.
Odpalam drugą przeglądarkę na komputerze.
Nie jestem tam zalogowany do Allegro.
Wyszukuję dany dział z produktem, ustawiam zakres cen. Przybliżone parametry aby objąć większą ilość przedmiotów.
I co ? I aukcji nie widać 🤣 Sprawdzałem na kilka sposobów i aukcje którą wystawiłem na Lokalnie, nie widać na głównej platformie Allegro.
O co tu chodzi śmieszki ?
witam, również widzę, że moje ogłoszenia nie są widoczne, a dopiero zacząłem przygodę z allegro lokalnie. Czy na priva możecie uświadomić mnie co to za tajemnicze *pip* i **piiip**. Oglądalność moich ogłoszeń na Lokalnie - 2 odsłony na dobę! Podaję [edycja]
Allegro w pierwszej kolejności skierowało indywidualnych na allegro lokalne, po czym sprowadziło allegro lokalne [edycja] Od roku już tylko wiszą tam ogłoszenia - ale dostępu do nich nie ma. Przestałem robić zakupy na allegro. Dla kolekcji jest[edycja], ewentualnie **piiip**.[edycja]
na platformie z X w nazwie sprzedasz kilka razy wiecej jak na allegro lokalne
I chyba nawet prowizje mniejsze do tego jeszcze śmieszne raporty dac7 i nawet zgłaszając błędy masz sobie sam z US wyjaśniać....portal dno.
nie ma prowizji, tu na allegro lokalnym wystaw cos w złej kategoorii zaraz skasuja ci ogloszenie i masz ostrzezenie ale jak jestes pseudo firma to juz zupelnie inne traktowanie
Ale majfrendy mogą sprzedawać wszystko, nawet podróbki i to Allegro nie obchodzi
dziękuję za odpowiedź, wszystkim. Pomogliście mi chyba podjąć decyzję. Będę uciekał gdzie pieprz rośnie. Aż łza się kręcie w oku...gdzie podziało się to przyjazne allegro sprzed 20-tu lat???
To goovniabna platforma się zrobiła, omijać szerokim łukiem.