anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie ma dostępu do moich środków z poziomu strony? Czy to jakiś żart?

grim1234
#8 Zapaleniec#

Szukałem dosłownie wszędzie: w kategorii Allegro Finanse mam do wyboru jedynie "Moje ubezpieczenia". Ludzie, gdzie tu jest jakikolwiek dostęp do moich środków uzyskanych ze sprzedaży? Czy naprawdę jedynym dojściem do tej podstrony jest googlowanie tego?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

komis-bell
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

grim1234
#8 Zapaleniec#

Spoko. Pytam dlaczego nie ma dostępu do tej podstrony z poziomu Allegro, a nie o linka. Linka to ja sobie znalazłem przez google, a przecież nie o to chodzi, żeby w tak podstawowe zakładki wchodzić przez google.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@grim1234 

Bo menu, prawy górny róg jest uproszczone, trochę pod wersje mobilne. No takie głupie czasy nastały. Z poziomu desktop, www, jest menu szerokie i tam już jest to wszystko dużo prostsze.

srodki.jpg

oznacz moderatorów

grim1234
#8 Zapaleniec#

To jest jakieś Allegro Business. Ja nie wchodzę w żadne Allegro Business, jestem zwykłym użytkownikiem, nie prowadzę sklepu. Chciałbym mieć dostęp z poziomu Allegro, jak logika nakazuje.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@grim1234 

Nie ma to znaczenia. Wciśnij w menu, prawy górny, zakładka sprzedaż, np moja sprzedaż. Teraz masz już te całe menu. Screen z mojego prywatnego konta.

srodki nie biznes.jpg

oznacz moderatorów

grim1234
#8 Zapaleniec#

Boże. To jest najgorzej zaprojektowana strona takiego kalibru jaką kiedykolwiek widziałem. Dzięki.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@grim1234 Cześć. @serwis-texas dobrze Ci podpowiedział. Nie ma znaczenia, czy korzystasz z Allegro Business, czy nie. Panel jest podobny.

W panelu rozwiń Sprzedaż -> Finanse -> Środki i historia operacji 

Zrzut ekranu 2024-04-13 o 10.35.59.png

oznacz moderatorów

grim1234
#8 Zapaleniec#

Wszystko super, tylko to jest najgorzej zaprojektowany dostęp do tak podstawowej funkcji jaki kiedykolwiek widziałem. W życiu bym się nie domyślił, że ta strona bazuje na dwóch formach sortowania swoich kategorii: jedna w prawym górnym rogu, druga gdzieśtam na pasku, który pojawia się dopiero po... wejściu w kategorię. To powinna być lista od razu widziana, a nie ukryta jeszcze gdzieś w drugim, niewyglądającym na pierwszy rzut oka na rozwijane menu miejscu.

Już pomijam, że ta funkcja powinna być jedną z wylistowanych w tym prawym górnym menu, a nie gdzieś ukryta.

oznacz moderatorów