Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam .
Sprawa wygląda tak zawsze podczas wyrywkowego sprawdzania stanu magazynu danej kategori, wchodzilismy w Nasz Asortyment ( na allegro ) wpisywaliśmy w wyszukiwarkę Np " lampa " wyswietlało sie np 100 aukcji prawym przyciskiem myszy robilismy opcje drukuj i drukowało nam wszystko co wyswietlała wyszukiwarki, dzis robie podobnie i drukuje mi 5 aukcji i reszte pustych kartek. tak samo pokazuje w podgladzie wydruku.
Gdy zrobie to samo lecz w wyszukiwarce allegro nie u siebie na " moj Asortyment " wszystko drukuje dobrze.
zmienialiśmy drukarki
zmienialismy przegladarki
restetowalismy ustawienia stron itp;
Ktos wie jak to naprawic lub jak w inny sposob wydrukowac taki " stan " gdyz te miniaturki ułatwiaja sprawę.
A z jakiej pozycji patrzysz na swoje oferty? a masz tylko z FV oferty. Patrzysz jako firma czy konsument?
Moj Asortyment.
Wiekszosc ofert jest z FV lecz zdarzają sie bez.
Firma
Modertorka kłamie. Allegro zablokowało możliwośc drukowania z ich witryny.
@MJ-S nie jesteśmy w stanie zmienić tych ustawień, ponieważ opcja "drukuj" i to jakie informacje są zaciągane do wydruku to kwestia używanej przeglądarki, a nie wynik ustawień stworzonych przez Allegro. Co mogę podpowiedzieć to na dole strony Mój asortyment jest opcja "Pobierz plik z ofertami", który można wydrukować.
Probowałem róznych przegladarek i komputerów.
Nic to nie zmienia. w zeszłym roku jeszcze szło tak zrobić 😉
Tak jak Pisałem bardziej pomocna jest opcja o której mowiłem wczesniej niz wspomniana przez Cb bo są te miniaturki a w naszym asortymencie bardziej sie to przydaję.