Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Niechcacy kliknęlam typ skrytki Inpostu w rozmiarze B,wydrukowalam etykiete i oczywiscie nie moge nadac paczki bo nie otwieraja sie skrytki duze skrytki.
Czy taka zmiana nie jest mozliwa czy ja nie umiem znalezc sposobu
zachariasz niestety nie jest możliwa taka zmiana . Wygeneruj drugą z właściwym rozmiarem korzystając z managera paczek lub oferty pośrednika ,
aby anulować etykietę, prosimy, wejdź na stronę https://inpost.pl/kontakt, w formularzu wybierz temat: “Chcę otrzymać zwrot środków za niewykorzystaną etykietę”. Środki zostaną zwrócone na konto w Managerze Paczek maksymalnie do 14 dni.
Sorry ale czy to ja moge to zrobic czy tylko Allegro lokalne????
Sprobuje "uratowac" chociaz owe 9 zl z groszami bo przeciez niewykorzystana etykieta ma swoj numer ...
Dzieki
@zachariasz To było na Allegro Lokalnie? Tam już nie zmienisz etykiety, ale opłata jest naliczana dopiero w momencie otwarcia skrytki i umieszczenia w niej przesyłki.
Jeśli tego nie zrobiłeś, opłata nie będzie naliczona. Wejdź na stronę InPost i nadaj paczkę ponownie, będzie 2-3 zł drożej.
Dzieki !!!!
zachariasz jeśli na lokalnie korzystasz z opcji ,,wysyłam z allegro ,, Twoje konto nie zostanie obciążone kosztem przesyłki jeśli jej nie nadasz .
Dzieki, bede tez ostrożniejsza w klikaniu