anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie widać mojej oferty

Robert-soty
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, wystawiłem swoją ofertę produktu, widzę ją w asortymencie, jest numer oferty, tytuł, wszystko, mogę wejść w ofertę. Wpisując słowa występujące w tytule oferty wyskakują jakieś losowe promowane przedmioty ale jest zero wyników dotyczących mojego wyszukiwania. Dodam że jest to licytacja. Według Allegro nie ma takiej oferty

Dlaczego moja oferta nie jest widoczna?

1. Dysk twardy Seagate Barracuda ST4000DM004 4TB SATA III 3,5"
  2. https://allegro.pl/oferta/dysk-twardy-seagate-barracuda-4tb-sata-iii-3-5-18244145048
oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@Robert-soty sprawdziłam te wyszukiwanie i Twoja oferta jest dla mnie widoczna, na pierwszej stronie listingu: 

Zrzut ekranu 2026-01-18 202414.png

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Robert-soty
#8 Zapaleniec

Zrzut ekranu 2026-01-18 203652.pngja nie mogę znaleść

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Robert-soty czy korzystasz z konta zwykłego z widokiem prywatnym? Jeżeli tak, otwórz przeglądarkę w trybie incognito, zaloguj się do swojego allegro i wyszukaj ofertę. Jeżeli tym razem oferta będzie widoczna, problemem będą ciasteczka. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Robert-soty
#8 Zapaleniec

Zrzut ekranu 2026-01-18 222402.pngto samo

oznacz moderatorów

Robert-soty
#8 Zapaleniec

Nie zawsze lecz czasami pojawia się ogłoszenie jak w filtrach zaznaczę "wysyłka z polski"

ale to nie jest rozwiązanie

oznacz moderatorów

KUGO_Private
#8 Zapaleniec

Allegro testuje różne widoki, więc czasami możesz nie doszukać się swojej oferty.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Robert-soty 

Sprawdziłem i dla mnie również Twoja oferta jest widoczna. Wyślij proszę link do listingu - sprawdzę to przechodząc bezpośrednio do Twojego linku.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów