Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czekam od 5 dni na weryfikacje, zrobilam jedynie przelew 1, 01 zl. Czy ja mam uzupelnic dane osobowe z dowodu również czy to jest zbędne i czy ja mam nadal czekać czy po prostu cos robie nie tak. I jednak musze uzupełnić danymi z dowodu a takze zrobic przelew 1,01 zl?
PayU 3 dni Przelewy24 5 dni, jeżeli wszystko się zgadza, jeżeli chcą uzupełnienia danych to o to proszą.
@Client:75702897 aby weryfikacja się udała dane właściciela konta Allegro i konta w banku muszą być identyczne, natomiast z informacji przekazanych mi przez operatora PayU dane na przelewie weryfikacyjnym nie były zgodne. Jeśli razem z małżonkiem macie konto bankowe, aby weryfikacja się udała dane muszą zostać dodane do konta w tej zakładce w części "imię i nazwisko małżonka". Bo dodaniu tych danych, bardzo proszę wykonaj przelew weryfikacyjny ponownie w tej zakładce.
Środki są na saldzie operatora PayU, więc wykonaj proszę przelew w części poświęconej temu operatorowi. Weryfikacja może potrwać do trzech dni roboczych.
Zmienilam dane i dodalam malzonka. W Payu pokazuje mi się blankiet. Wystarczy, ze zrobię przelew wpisując dane z blankietu czy muszę iść z tym blankietem na pocztę.
@Client:75702897 widzę, że został dodany małżonek, ale konto zostało założone na jego dane, więc w tej sytuacji to Ty powinnaś być dodana jako małżonek do tego konta.
Nie musisz iść na pocztę, możesz wykonać przelew kopiując dane z blankietu.
Juz zmienilam, czyli mogę teraz zrobic przelew ze swojego konta bankowego, poniewaz nawet moje konto bankowe jest tam na stale wpisane do allegro?
Jeżeli są dane takie same na Allegro i na koncie bankowym, oczywiście możesz zrobić.
@Client:75702897 tak, dziękuję, teraz możesz wykonać przelew weryfikacyjny z Twojego konta. Ale to jest ważne - przelew musi być wykonany z konta, którego numer został podany w formularzu tutaj. Więc albo powinnaś go tam zmienić albo wykonać go z tego konta, które jest tam podane 🙂
Juz zrobilam przelew z tego numeru konta jakie jest wpisane na allegro. Przelew został zrobiony w banku santander na dane z formularza payu.
Witam, po zrobieniu przelewu nadal nie mogę korzystac z konta w payu, trwa weryfikacja, po jakim czasie mozna sie spodziewac odpowiedzi
@Client:75702897 Weryfikacja potrwa do 3 dni roboczych.