Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od kilku dni powtarzam i robie moduł po module i dalej nic zatrzymuje się na 66% albo 80%. Pozdrawiam serdecznie
@Okazja_Na_Link spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki i jeśli to pomoże to wyczyść proszę pamięć podręczną tej, z której korzystasz.
Jeśli problem dalej będzie występował, to napisz proszę jaki kurs próbujesz ukończysz.
Pozdrawiam! 🙂
Dzień dobry niestety wszystko zrobiłem tak jak Pani napisała i dalej bez zmian dokładnie chodzi o kurs PROGRAM POWITALNY dodatkowo mam problem w kursie ABONAMENTY NA ALLEGRO ponieważ nie jest widoczne pytanie na które musze udzielić odpowiedzi w module
Pozdrawiam serdecznie
@Okazja_Na_Link dziękuję za odpowiedź!
Jeśli chodzi o kurs dotyczący Programu powitalnego to nie powtórzyłam błędu, natomiast czy wypełniłeś ankietę na końcu? Gdy jej nie wypełniłam pojawił się komunikat, że nie dokończyłam klursu pomimo, że odpowiedziałam na wszystkie pytania.
Jeśli chodzi o kurs o Abonamentach to faktycznie brakuje tam pytania. Dziękuję Ci za zgłoszenie! Przekazuję je do zespołu Akademii z prośbą o poprawkę 🙂
Tak kilkukrotnie przechodziłem kurs od A do Z nawet udzielając odpowiedzi na końcową ankietę TEŻ KILKU KROTNIE. Próbowałem w różnych przeglądarkach TAK JAK ZOSTAŁO MI TO POLECONE OPOWYŻEJ nawet po wyczyszczeniu pamięci podręcznej. Niestety bez efektów do tej pory. Bardzo mi przykro z tego powodu ponieważ przez tą sytuacje straciłem możliwość dostania dodatkowego wyróżnienia gdzie bardzo mi na tym zależało. Jednocześnie bardzo się cieszę że ZGŁOSIŁA PANI PROBLEM O KURSIE O ABONAMENTACH.
@Okazja_Na_Link okej, poproszę Cię jeszcze o cierpliwość, wyjaśniam to 😉
@Okazja_Na_Link Wracam do Ciebie z odpowiedzią w imieniu Moniki 🙂 Wyróżnienia będą dostępne do aktywacji w Centrum Zniżek na Twoim koncie od 24.02. (od godziny 12:00).
O dobry wieczór bardzo się cieszę jednocześnie jestem zaskoczony pozytywnie. Z niecierpliwością czekam na wyróżnienia. Serdecznie pozdrawiam i dam znać.
DZIĘKUJE SERDECZNIE ZA WYJAŚNIENIE SPRAWY WYRÓZNIENIA ZOSTAŁY MI PRZYZNANE 🙂 POZDRAWIAM SEREDECZNIE