anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego w wyszukiwarce allegro odnajduję swój produkt pod innym tytułem niż ten, który umieściłam?

make-it-easy
#1 Nowicjusz#

Mam problem z odnajdywaniem swoich produktów na allegro. Problem polega na tym, że odnajduje je, ale z przypisanymi tytułami z parametrów produktu. Nie wyświetla się tytuł, który wprowadziłam przy danej aukcji, tylko w tytule po wyszukaniu pojawia się tytuł skomponowany z parametrów produktu. Poniżej przykład. Pierwsze zdjęcie przedstawia moje tytuły, drugie zdjęcia jak to jest wyświetlane w wyszukiwarce allegro, jest tak zarówno przy normalnym wyszukiwaniu, jak również przy wyszukiwaniu w trybie incognito. Co może być tego przyczyną? Jak to zmienić? Dopiero po wejściu w produkt pojawia się właściwa nazwa po prawej stronie.

makeiteasy_0-1700038318749.pngmakeiteasy_1-1700038347945.png

makeiteasy_2-1700038488667.png

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Client:44052296
#21 Demiurg#

@make-it-easy pierwszy na górze jest tytuł katalogowy a poniżej (urządzenie mobilne) lub obok (PC) jest Twój tytuł.

pomysł 002pomysł 002

pomysł 001pomysł 001

oznacz moderatorów

make-it-easy
#1 Nowicjusz#

Czyli co powinnam zrobić, gdzie wpisać żeby w wyszukiwarce pojawiał się mój tytuł, a nie ten z katalogu, który jest randomowo przypisany z parametrów produktu?

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@make-it-easy tytuły sprzedawców w wyszukiwarce są wyświetlane jak rozłączy się te same produkty. Niestety Ty jako sprzedawca nie masz wpływu na to.

oznacz moderatorów

make-it-easy
#1 Nowicjusz#

Czyli wychodzi na to, że nie mogę zrobić nic, aby w wyszukiwarce pojawił się mój tytuł? Nie wiem też na czym polega rozłączenie produktów, ponieważ u mnie każdy produkt dodawany jest pojedynczo.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ty nie tylko kupujący mogą to zrobić,

LEW433_0-1700039738214.png

oznacz moderatorów

make-it-easy
#1 Nowicjusz#

Dzięki za informację, po rozłączeniu ofert pojawia się mój tytuł 🙂

oznacz moderatorów