Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w tytule... Do kogo adresowana jest ta promocja "bon na 300"? Do firm, czy do zwykłych osób fizycznych nie posiadających działalności gospodarczej, ale z własnym NIPem? Wszystko nieistotne jak zwykle w promocji opisane do najmniejszego szczegółu, a kwestia kluczowa, podstawowa - o tym jak zwykle ani słowa. Gdzie to "stoi", jeśli w ogóle jest coś o tym napisane?
A daj link do promocji, a nie jest to promocja jakiegoś banku?
@PEARL-0609137549 dziękuję. Wyjaśnię to z zespołem i wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko zdobędę odpowiedź na Twoje pytanie.
@PEARL-0609137549 podeślesz mi link do promocji, o którą dokładnie chodzi?
Hallo? Podnoszę temat, bo ugrzązł i jesteśmy w tym samym punkcie, gdzie na początku. Gdzie czarno na białym "stoi", do kogo skierowana jest promocja? Kto może, a kto nie może z niej skorzystać? No i kamień milowy: "definicja konta firmowego" - kto może je założyć bez obaw łamania praw podatkowych i innych zamordyzmów obecnej RP? Temat poważny, więc nie zostawiajcie go (jak zwykle), bez odpowiedzi.
@PEARL-0609137549 nie otrzymałyśmy jeszcze odpowiedzi od zespołu, który zajmuje się tą kampanią. Najprawdopodoniej otrzymamy ją jutro, w dzień roboczy, więc muszę poprosić Cię o cieprliwość.
Jeśli chodzi o definicję konta firmowego to znajdziesz ją w regulaminie:
KONTO FIRMA
Konto Użytkownika korzystającego z Allegro w związku z prowadzoną działalnością gospodarczą, utworzone i prowadzone na zasadach przewidzianych w Regulaminie.
przed Okresem Promocji nie posiadali prawidłowo zarejestrowanego Konta Firma na Allegro (dla swojego NIP-u);
b. w Okresie Promocji zarejestrują prawidłowo Konto Firma, używając specjalnego linka promocyjnego, znajdującego się na stronie https://allegro.pl/kampania/zacznij-sprzedaz/blackweek?affiliation=ma_blackweek_promo;
Dzięki, ale: "przed Okresem Promocji nie posiadali prawidłowo zarejestrowanego Konta Firma na Allegro (dla swojego NIP-u)", to nie jest odpowiedź na moje pytanie. Ja nie miałem zarejestrowanego nigdy tego konta, natomiast pytanie brzmi czy nie miałem, bo nie chciałem, czy nie miałem, bo nie mogłem mieć. Wracamy więc do początku: jest jakiś tam jan kowalski, nie ma on w rzeczywistości żadnej własnej działalności (dla ułatwienia, niech będzie nawet, że w ogóle nie pracuje, bezrobotny) - czy ktoś taki może skorzystać z ww. promocji bez obaw, że za jakiś czas o 6 rano trzyliterowe służby ściągną go z łóżka?
...albo żeby bardziej ułatwić odpowiedź, to co kryje się pod słowami: "załóż konto firmowe"? Konto firmowe w jakim rozumieniu? Jaka jest definicja konta firmowego wg allegro? Kto może założyć konto firmowe? Proste pytania, a odpowiedzi brak