anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dokonałem wypłaty (automatycznie) po sprzedaniu przedmiotu na allegro lokalnie - złe konto

fanta1986
#7 Wielbiciel

dzień dobry,

jak zatrzymać wypłatę na złe konto na allegro lokalnie? zmieniłem już na poprawne, ale płatność zostałą zlecona na to stare już niepoprawne? z góry dziękuję za pomoc.

Sebastian

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@fanta1986 Cześć 🙂 Przykro mi, ale już nie ma możliwości zatrzymania wypłaty, środki są już w banku. 

oznacz moderatorów

wojmans
#8 Zapaleniec

Dobrze, co jeśli to jest konto nie na moje nazwisko? Czy pieniądze wrócą? (Przy zmianie numeru konta na nowe, system informuje, że konto musi być na moje nazwisko.)

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@wojmans Jeśli dane konta bankowego nie były zgodne z danymi allegro jakim sposobem zostało ono zweryfikowane?

oznacz moderatorów

wojmans
#8 Zapaleniec

Były zweryfikowane. Kiedyś w przeszłości (20 lat temu). Konto bankowe było wspólne z kimś. Teraz jest tylko kogoś, a ja danych w allegro nie zmieniłem:). Rozumiem, że to jest żadna przeszkoda żeby pieniądze zostały tam przelane?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@wojmans Nie wrócą jeżeli zmieniłeś nr konta już po zleceniu wypłaty(tu automatycznie), wrócą jakby konto było nie aktywne> zamknięte w banku.

oznacz moderatorów

wojmans
#8 Zapaleniec

Dzięki za info @LEW433 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Niestety miałeś je przypisane do konta Allegro i jest aktywne to poszły.

oznacz moderatorów