Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jeśli wysyłam jedno zamówienie do jednego klienta, za pomocą Allegro Kurier DPD w SMARTcie ale w dwóch lub trzech oddzielnych paczkach, to jak wtedy wyglądają koszty tych 2 - 3 etykiet? Czy za każdą etykietę opłacam część wysyłki w ramach Smarta wg tabelki, czy są jakieś dodatkowe koszty, lub liczy się to jakoś inaczej?
@IW0NEX tak za drugą i kolejne paczki płacisz jak wartość zamówienia jest powyżej 149 zł to 9,09 zł
Okay, w przypadku zamówienia powyżej 149,99 jest jasne - 9,09 za każdą kolejną paczkę.
A jeśli mam zamówienie o wartości 90zł, są to dwie różne rzeczy za 40zł i 50zł, idą do jednego klienta ale muszą pójść w dwóch oddzielnych paczkach. Wg kwot w tabeli jedna paczka to koszt w smarcie 1,99zł a druga 3,99zł. to wtedy jak?
Czy ja coś źle ogarniam umysłem >.< bo już się gubię
Dobra, chyba już załapałam, chodzi o całą kwotę zamówienia, od niej liczy się koszt pierwszej paczki, a nie od pojedynczych rzeczy... 😂 dzięki
@IW0NEX tak liczy się całe zamówienie jak masz za 90 zł to bierzesz próg do 100 zł i tyle zapłacisz za każdą 5,79 zł 🙂
Nie dotyczy to zamówień z przedziałów do 149,99 zł. W ich przypadku za każdą kolejną przesyłkę z zamówienia zapłacisz taką samą kwotę jak za pierwszą przesyłkę.