Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
11.09 została nałożona na nasze konto blokadę w postaci zakazu sprzedaży , automatycznie zakańczając wszystkie nasze aukcje .
W mailu dostaliśmy wiadomość :
" informujemy, że na Twoje konto wprowadziliśmy częściowe ograniczenia funkcjonalności w związku z uzasadnionymi obawami co do bezpieczeństwa konta lub zawieranych transakcji, zgodnie z art 2.12 Regulaminu Allegro. Nasze uzasadnione obawy dotyczą zwłaszcza powiązań z innymi, objętymi przez nas sankcjami, kontami w Serwisie, co narusza dodatkowo art. 8.7 Regulaminu Allegro."
Wszystkie zgody zostały udostępnione, więc nie rozumiemy skąd ta blokada.
Na wiadomości nie ma odzewu, a chcielibyśmy wznowić sprzedaż.
Jak możemy rozwiązać taki problem ?
Pozostaje ci teraz tylko trudny dialog z Działem bezpieczeństwa Allegro , oni blokują i tylko oni mogą ograniczyć sankcje
Czekam właśnie na maila .
Cześć, @Agrowow_pl. Kwestie blokady konta możesz wyjaśnić jedynie w prywatnej korespondencji mailowej z naszym działem bezpieczeństwa. Nie mamy możliwości ingerencji w decyzje i działania tego działu. W wiadomości mailowej otrzymasz wyjaśnienie przyczyny ograniczenia oraz dalsze wskazówki.
W jaki sposób mam się skontaktować z poziomu konta allegro, żeby dokończyć temat z odpowiednim działem ?
Odpisywać na e-mail od DBT
@Agrowow_pl, wszystkie informacje otrzymasz w sprawie mailowej o numerze 44955369.