anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Groźby i próba ustawiania cen.

Kubsonek69
#1 Nowicjusz

Witam,

Mama taką sytuację, że sprzedaję przedmioty z gry. Ceny na allegro były mocno wywindowane więc dałem swoje, czyli takie które mnie satysfakcjonują. 

Dziś konkurencja napisała do mnie z dwóch kont: 

- pierwsze chciało kupić przedmiot i od razu wyjechało ze sprzedażą poza Allegro, na co się nie zgodziłem. Potem sprawdziłem tego użytkownika i on sprzedaje dokładnie te same przedmioty co ja (chciał kupić mój poza Allegro)

-drugi już pojechał po bandzie i zaczął grozić, że będą zgłaszać mi konto, aż dostanę blokadę. Nic mu nie odpisałem, ale mam wrażenie, że bardzo im zależy na usunięciu mojego konta.

Sprzedawcy z gier przeważnie są to osoby prywatne, ja mam zarejestrowaną firmę i płacę VAT. 

Czy Allegro jest w stanie coś z tym zrobić?

a3.png

a1.pnga2.png

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Kubsonek69 zgłosiłam oba te konta z prośbą o weryfikację, przesłałam także przesłane przez Ciebie zrzuty ekranu. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Kubsonek69
#1 Nowicjusz

dziękuję serdecznie!

oznacz moderatorów

Kubsonek69
#1 Nowicjusz

Witam,

Mama taką sytuację, że sprzedaję przedmioty z gry. Ceny na allegro były mocno wywindowane więc dałem swoje, czyli takie które mnie satysfakcjonują. 

Dziś konkurencja napisała do mnie z dwóch kont: 

- pierwsze chciało kupić przedmiot i od razu wyjechało ze sprzedażą poza Allegro, na co się nie zgodziłem. Potem sprawdziłem tego użytkownika i on sprzedaje dokładnie te same przedmioty co ja (chciał kupić mój poza Allegro)

-drugi już pojechał po bandzie i zaczął grozić, że będą zgłaszać mi konto, aż dostanę blokadę. Nic mu nie odpisałem, ale mam wrażenie, że bardzo im zależy na usunięciu mojego konta.

Sprzedawcy z gier przeważnie są to osoby prywatne, ja mam zarejestrowaną firmę i płacę VAT. 

Czy Allegro jest w stanie coś z tym zrobić?

a3.pnga1.pnga2.png

oznacz moderatorów