Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello, I would like to ask whether you can create a multi-variable product through "List from File". Such as different colors and different sizes. It is not synthesized manually by "Multi-Variant Offers". Can it be set directly in my form. It is possible to realize products of different colors and sizes in one product at the same time without modification.
А как вы будете размещать предложения на английском?
Хорошо бы писать по-польски, потому что не все тебя поймут
@pulkownik66 No tak nie każdy zrozumie .Ale po co ?
@LEW433 Niektórym się wydaje, że jak napiszą po anglicku, to są cool. Nalepszi, nawiekszi, napieknieszi.
@pulkownik66 Dokładnie tak jak napisał @Client:79577720 Twoje komentarze nie pomagają. Skoro autor wątku, tak jak w tym przypadku, pochodzi z Chin, nie widzę nic niewłaściwego w tym, że napisał tutaj po angielsku.
a ja widzę problem bo jest coś takiego jak ustawa o języku polskim
http://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU19990900999/U/D19990999Lj.pdf
człowiek może sobie pisać po chińsku angielsku czy w czymś tam innym
ale w Polsce odpowiedzi powinny być po Polsku
polska dla polaków, ziemia dla ziemniaków ...
@RED Dobrze radzisz- tylko nie można wejść w link, który dodałeś.
summer9 you can put up in one offer, but it may lead to misunderstandings with customers, it is better to introduce multiple variants and a size chart.
@mdrogeria najlepiej wprowadzić po chińsku.
@pulkownik66 po co ta agresja, zadał pytanie po angielsku to raczej w tym języku oczekuje odpowiedzi, twoja niechęć niczego tu nie zmieni
@Client:79577720 Moje wpisy nie mają nic wspólnego z agresją, jeżeli tak uważasz to- żal mi cię.
@_HolaOla_ Nie ważne skąd jest @summer9, ale słowem nie wspomniał że jest z Chin, czy jakiejkolwiek innej narodowości- zrozumiał bym takie postępowanie w 100%. Ty masz może jak ogarnąć skąd jest dany użytkownik ja nie. Po prostu zdarzają się tacy dowcipnisie, coś napisze i już się nie odzywa.