Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chce promowac mój post na instagramie, wybrałem opcje by zwiekszyć liczbe odsłon adresu url (moja aukcja sprzedażowa na allegro lokalnie) ale meta prosi o dodanie domeny w meta business. Dodałem allegrodolaklnie.pl, jaki jest czas akceptacji ?
@Client:43468611 to pytanie nie do nas, tylko do Mety, jeśli tam chcesz promować swoją ofertę.
Niby tak. Ale to allegro ma mi zaakceptować moją prośbę, nie meta.
@Client:43468611 czy w Meta masz komunikat, który informuje o tym, że to Allegro ma zaakceptować prośbę? Tak jak napisała Ola, jest to do wyjaśnienia z supportem Meta, skontaktuj się proszę z nimi.
Tak. Mam komunikat dotyczący tego, że wysłałem prośbę o zgodę i czekam na zgodę akceptacji przez allegro.
podsyłam zdjęcie
@Client:43468611 okej, dopytuję czy możemy tu jakoś pomóc, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź 🙂
Wiadomo coś ?
@Client:43468611 tak, mam odpowiedź. Przykro mi, ale my nie otrzymujemy takich requestów od Mety, obawiam się więc, że stworzenie takiej reklamy nie będzie możliwe.
@Client:43468611 a Ty przypadkiem nie próbujesz uzyskać dostępu do domeny allegro ??? przecież jej nie dostaniesz 😞
Chyba musisz być właścicielem domeny.