anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

InPost naliczenie opłaty za utworzenie paczki allegro smart

PRO-TRONIX
#8 Zapaleniec#

Witam,

miałem problem z generowaniem listów InPost z allegroSmart (wywalało błąd API).

Po poczytaniu forum okazało się że to prawdopodobnie sprawa tego że nie mam wystarczających środków na koncie InPost.

Zastanawiałem się po co mam mieć tam środki skoro kupujący ma smarta i podczas generowania listu bezpośrednio ze strony inpost nie pobiera mi żadnych opłat ale dobra - doładowałem konto InPost za 30 zł.

Próbuje wygenerowac list z allegrosmart i poszło ! Rewelacja.Próbuje wygenerować kolejny list z allegro - błąd API.

Loguje się na stronę InPost i widzę że za wygenerowanie tego listu pobrało 17 zł.

o co chodzi ?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@PRO-TRONIX Cześć. 🙂 Którego zamówienia dotyczy ta sprawa? Czy Twoje konto w Managerze jest poprawnie (zgodnie z instrukcją) połączone z kontem Allegro (https://manager.paczkomaty.pl/v1/api/assets/instrukcja-nadawania-przesylek-Allegro-28.08.pdf)? 

oznacz moderatorów

PRO-TRONIX
#8 Zapaleniec#

Sprawa dotyczy zamówienia nr : 445f3b20-a611-11ed-92cd-fb16fc365e10

Konto jest poprawnie połączone z kontem allegro

oznacz moderatorów

PRO-TRONIX
#8 Zapaleniec#

Powiązałem konta raz jeszcze (inpost>allegro) i wygenerowałem 2 listy przewozowe z zamówień smart i niestety kosztowało mnie to 35zł

numery zamówień :

418720b0-a7d9-11ed-bd15-0bec3b739b48
bde68890-a7d8-11ed-9569-81f27e5d7c00

oznacz moderatorów

PRO-TRONIX
#8 Zapaleniec#

Jednak miałem nie zaznaczony jeden element w ustawieniach konta allegro.Czy pieniądze są w jakiś sposób do odzyskania ?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka
oznacz moderatorów