Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Szukam potwierdzenia, że ustawienia godzin składania zamówień są widoczne dla klientów. Jak najprościej można to sprawdzić?
Dzień dobry @ALEX-budowlanyPL! Godziny składania zamówień dotyczą godzin wysłania zamówień tego samego dnia.
Aby w ofercie widoczna była dla kupujących informacja kup do xx - dostawa jutro konieczne jest spełnienie warunków:
Możesz sprawdzić w zakładce Ustawienia dostawy, w Ustawienia godzin składania zamówień, dlaczego nie wyświetlamy tej informacji kupującym, gdy klikniesz "i" przy "Godziny nie są widoczne dla kupujących".
Myślę, że warunki są spełnione. Szukam 100% potwierdzenia. Czy Pani może to potwierdzić? Chodzi mi o inpost do 13tej i Dpd do 11,30
@ALEX-budowlanyPL teraz Ci nie sprawdzę bo minęła 13 ale to sam zobaczysz w swoich ofertach jak spełnisz warunki czyli klienci kupią u CIebie 10 paczek od 00:00 do godziny granicznej i nadasz je tego samego dnia, wtedy wskoczy Ci godzina, jak dopiero co to ustawiłeś to musisz poczekać 🙂
Mam godziny ustawione od dawna, nie mam jednak pewności czy są widoczne dla kupujących. Może po drodze kurier coś nie zabrał na czas i godziny już nie są widoczne. Jak mam się upewnić?
@ALEX-budowlanyPL w zakładce ustawienia dostawy możesz sprawdzić, czy godziny graniczne są widoczne dla klientów. Jeżeli w tej zakładce widnieje informacja "Godziny nie są widoczne dla kupujących", to znaczy, że któryś z warunków nie został spełniony i ich nie wyświetlamy. Sprawdziłam Twoje konto i widzę, że warunki są spełnione, także godziny graniczne powinny być widoczne dla klientów.
Dziękuję
Wielkie dzięki
Mam godziny graniczne ustawione podobnie jak u Ciebie.
Kupujący po godzinie granicznej nadal widzi, że "sugerowane" i nie otrzymując paczki następnego dnia wlepia mi negatywa, dyskusję i wiadomości przez PW. 3 dni już wyjaśniam Ukraińcowi, że Allegro wyświetla mu inne komunikaty niż jego umysł jest w stanie ogarnąć.
Jeden z tysiąca problemów 🙂
@bosek_2804 napisał(a):
Mam godziny graniczne ustawione podobnie jak u Ciebie.
Kupujący po godzinie granicznej nadal widzi, że "sugerowane" i nie otrzymując paczki następnego dnia wlepia mi negatywa, dyskusję i wiadomości przez PW. 3 dni już wyjaśniam Ukraińcowi, że Allegro wyświetla mu inne komunikaty niż jego umysł jest w stanie ogarnąć.
Dlatego że nadajesz po godzinie granicznej i allegro przesuwa Ci czas 😄