Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Klient kupił ode mnie ręcznie wykonany przedmiot, więc była to jedna dostępna sztuka.
Wybrał opcję płatności przy odbiorze.
Niestety podczas pakowania przedmiot uległ uszkodzeniu więc byłem zmuszony zadzwonić do klienta i mu to wytłumaczyć.
Prowizja od sprzedaży została pobrana, a finalnie produkt nie został sprzedany. Wniosek o zwrot prowizji został odrzucony. Proszę o informację.
@PoCoToKomu18 aby ubiegać się o zwrot prowizji, należy złożyć wniosek o rabat transakcyjny w zakładce "Zamówienia".
Tam, przy danym zamówieniu, należy wybrać opcję "Akcje", a następnie "Zwrot prowizji". Należy zaznaczyć produkty, które zostały zwrócone lub anulowane i potwierdzić wniosek.
Więcej dowiesz się tutaj.
Tak jak napisałem w zapytaniu, zwrot prowizji został odrzucony przez brak nadania numeru wysyłki i brak anulowania sprzedaży przez kupującego. W pierwszej sytuacji nie było co wysyłać. Więc nie rozumiem tego argumentu. W drugiej- mam teraz dzwonić do klienta, żeby anulował zakup w swoim profilu?
@PoCoToKomu18 w odrzuceniu wniosku o zwrot prowizji otrzymałeś od nas decyzję i nie możemy jej podważać.
Jesli się z nią nie zgadzasz skontaktuj się z nami przez formularz kontaktowy.