anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak poprawiacie zdjęcia produktów, żeby wyglądały profesjonalnie i były zgodne z regulaminem Allegro

Client:134617277
#1 Nowicjusz

Cześć wszystkim,
mam pytanie do osób, które wystawiają dużo ofert na Allegro.
Jak radzicie sobie z poprawą zdjęć produktów, żeby wyglądały profesjonalnie i spełniały wymagania Allegro dotyczące białego tła i jakości?

Sam długo szukałem prostego rozwiązania i ostatecznie stworzyłem narzędzie AleShot.pl, które automatycznie usuwa tło, poprawia oświetlenie, dopasowuje rozdzielczość i potrafi usunąć niepotrzebne elementy zasłaniające produkt.
Zdjęcia wychodzą zgodne z regulaminem, a jednocześnie wyglądają jak z profesjonalnego studia.

Jeśli ktoś ma podobny problem albo chciałby przetestować, chętnie dam kilka darmowych kredytów na próbę – zależy mi na poznaniu Waszej opinii i sugestii, co jeszcze można ulepszyć.

Jakie Wy macie sposoby na szybkie przygotowanie zdjęć do ofert?

Screenshot 2025-10-02 121027.pngScreenshot 2025-10-03 142016.png

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:134617277 na potrzeby allegro to ja biorę zdjęcia producentów lub robię telefonem który usuwa tło jednym klikiem, od kiedy Allegro przejmuje nasze zdjęcia, opisy itp. do katalogu i je rozpowszechnia nie mam zamiaru robić i udostępniać profesjonalnych zdjęć a tym bardziej za to płacić 😄