Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich. Właśnie zostały usunięte moje wszystkie oferty, pech chciał że również usunięto te oferty których jestem autorem w 100%, czyli jak to mówił Lipski do Siary. Pomysł był mój, wykonanie było moje, produkcja i sprzedaż była moja.
@Graf-Tech-RIMS A co było z nimi nie tak?
Jak dotąd naliczyłem 37 sprzedawców którzy oferują ten sam produkt / wzór ale w innych cenach i raczej z marnymi wynikami sprzedaży. Jako firma reklamowa wykonuję reklamy wizualne oraz oznaczenia np na motocykle na zasadzie ktoś położył motocykl, zdarł oryginalne oznaczenia np kawasaki i wykonuje u mnie naklejkę która psuje w miejsce oryginału, jest wykonana z innego materiału i w innym kolorze niż oryginał a dodatkowo w opisie aukcji nigdzie nie jest napisane że jest to oryginał. Nie korzystam z oryginalnych plików tylko wszystkie wzory rysuje sam dlatego też moje naklejki różnią się nie tylko kolorem ale i rozmiarem. Nie ma ochoty iść na wojnę bo wolę robić coś innego niż wyszukiwać oferty konkurencji i je zgłaszać do obsługi. Ale najbardziej denerwujące jest to że zostały usunięte produkty których jestem autorem. Więc takie pytanie mam, czy w obsłudze allegro naprawdę pracują osoby które nie myślą i nie zastanawiają się nad zgłoszeniami które otrzymują tylko bezmyślnie klikają "blokuj".
@Graf-Tech-RIMS, w tej sprawie skontaktuj się, proszę, z nami przez formularz kontaktowy.