Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Jak i gdzie ustawić autoodpowiedź do osoby, które kupiła i zapłaciła za przedmiot kupione ode mnie?
Stała wiadomość o takiej samej treści do wszystkich.
Czy można do takiej autoodpowiedzi dołączyć również załączniki?
@buty69 allegro blokuje powielane wiadomości, mnie jako kupującego też irytują te maila i nawet ich nie czytam 😞 Są do tego zewnętrzne narzędzia lub w abonamencie allegro https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/abc-sprzedazy/zarzadzanie-sprzedaza-poprzez-zaawansowane-...
Jeśli zakupem jest np jakiś kod aktywacyjny to taka autoodpowiedź jest idealna.
Kupując od razu dostaje to co kupił i do czegoś takiego to potrzebuje.
@buty69 do kodów to wpisz w guglu "automatyczne wysyłanie kodów" i będziesz miał narzędzia 🙂
Dokłądnie to ja potrzebuje automatyczne wysyłanie załączników.
Dzień dobry.
Proszę polećcie jakiś menager sprzedaży który będzie miał opcję autoodpowiedzi do kupujących po sprzedaży ale z opcją wysyłania załączników, nie tylko same wiadomości. Potrzebuję mieć opcję wysyłania zakupionego produktu w załączniku jako autoodpowiedź na zakup.
@buty69 po co kolejny post ?
Bo tamtem dotyczy autoodpowiedzi, to już wiem. Ale potrzebuje autoodpowiedzi z załącznikiem a nie bez. a to jest różnica. Nie potrafię lub się nie da usunąć tamtego postu.
Nie ma tu opcji wysyłania autoodpowiedzi z załącznikiem. Można wysłać samą treść ale już nie z załącznikiem
😞
Tu masz narzędzie: aleasystent.
Wyślesz kody sms po zakupie, i/lub pliki e-mailem.
@buty69 zrobiłeś to co Ci podpowiedziałem w guglu wpisz "automatyczne wysyłanie kodów" i zobaczysz programy / narzędzia nawet przygotowane pod allegro, tu nie można podawać linków i reklamować produktów 😞