anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak wrzucić rzeczy na Zwykłe allegro? na allegro lokalnie mam możliwość, a na to ogólne nie

liliana18
#8 Zapaleniec#

nie umiem Znaleźć w aplikacji Zakładki do sprzedaży na allegro, tylko mam "sprzedaj" na allegro lokalnie, a nie chcę tam wrzucać

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

kostas11
#21 Demiurg#

@liliana18 aplikacja nie służy do wystawiania ani obsługi sprzedaży na Allegro 😞 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Przez przeglądarkę.

oznacz moderatorów

liliana18
#8 Zapaleniec#

@LEW433  napisał(a):

Przez przeglądarkę.     W INSTRUKCJI JEST- rekomendujemy konto firmowe. Jeżeli zdecydujesz się sprzedawać na Allegro jako osoba prywatna, będziesz mieć możliwość sprzedaży tylko na Allegro Lokalnie." Czyli można wstawiać jako osoba prywatna TYLKO na allegro lokalnie? przecież to **piiip**o jest... Żeby wstawić na allegro to musze się rejestrować jako firma? NIE mam firmy i chcę posprzedawać trochę rzeczy i nie mogę?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@liliana18 wchodząc na Lokalnie klikając wystaw masz na dole link do allegro 🙂

Zrzut ekranu 2025-01-20 224148.png

________
Κώστας
oznacz moderatorów

liliana18
#8 Zapaleniec#

tak, tylko, że to w komputerze, nie w aplikacji co oznacza, Że trzeba zdjęcia przesłać z telefonu do laptopa i dopiero wtedy można wstawiać... masakra, jestem od 20 lat na allegro, ale to co Zrobili Ze strona to jest jakies chore

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@liliana18 a czemu na komputerze? Możesz użyć przeglądarki mobilnej.

oznacz moderatorów

liliana18
#8 Zapaleniec#

W Przegladarce nie miałam opcji w ogólnym allegro Żeby wstawić przedmiot, przez komputer musiałam wstawiać i..... potem już spokojnie miałam przycisk wstaw przedmiot... teraz się miotam Z dostawa..

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@liliana18

Normalnie możesz sprzedawać na zwykłym Allegro. Bezpośredni link do wystawiania to https://allegro.pl/offer

oznacz moderatorów

liliana18
#8 Zapaleniec#

DZIEKUJĘ, faktycznie, ale okropne utrudnienia, jakieś bez sensu kody, KIEDYŚ było dodaj i leciało się z tematem. 

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Nie sprzedawaj elektroniki i markowych rzeczy

oznacz moderatorów

liliana18
#8 Zapaleniec#

nie sprzedaję 

oznacz moderatorów