Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nie umiem Znaleźć w aplikacji Zakładki do sprzedaży na allegro, tylko mam "sprzedaj" na allegro lokalnie, a nie chcę tam wrzucać
@liliana18 aplikacja nie służy do wystawiania ani obsługi sprzedaży na Allegro 😞
Przez przeglądarkę.
@LEW433 napisał(a):Przez przeglądarkę. W INSTRUKCJI JEST- rekomendujemy konto firmowe. Jeżeli zdecydujesz się sprzedawać na Allegro jako osoba prywatna, będziesz mieć możliwość sprzedaży tylko na Allegro Lokalnie." Czyli można wstawiać jako osoba prywatna TYLKO na allegro lokalnie? przecież to **piiip**o jest... Żeby wstawić na allegro to musze się rejestrować jako firma? NIE mam firmy i chcę posprzedawać trochę rzeczy i nie mogę?
tak, tylko, że to w komputerze, nie w aplikacji co oznacza, Że trzeba zdjęcia przesłać z telefonu do laptopa i dopiero wtedy można wstawiać... masakra, jestem od 20 lat na allegro, ale to co Zrobili Ze strona to jest jakies chore
@liliana18 a czemu na komputerze? Możesz użyć przeglądarki mobilnej.
W Przegladarce nie miałam opcji w ogólnym allegro Żeby wstawić przedmiot, przez komputer musiałam wstawiać i..... potem już spokojnie miałam przycisk wstaw przedmiot... teraz się miotam Z dostawa..
Normalnie możesz sprzedawać na zwykłym Allegro. Bezpośredni link do wystawiania to https://allegro.pl/offer
DZIEKUJĘ, faktycznie, ale okropne utrudnienia, jakieś bez sensu kody, KIEDYŚ było dodaj i leciało się z tematem.
Nie sprzedawaj elektroniki i markowych rzeczy
nie sprzedaję