anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wysłać z Polskiego konta Rewolut kwotę 1,01zl jak minimalna kwota do przelewu na Rewolut wynosi5

Sebastianwrona00
#7 Wielbiciel#

Jak zrobić kwotę przelewu na 1,01kiedy minimalna kwota na Rewolut wynosi5zł 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@Sebastianwrona00  z revoluta wysyłasz euro, dlatego minimalna kwota, to 5zł😉

oznacz moderatorów

Sebastianwrona00
#7 Wielbiciel#

Jak wysłać z Polskiego konta Rewolut kwotę 1,01zl jak minimalna kwota do przelewu na Rewolut wynosi 5zł żeby aktywować moje konto na Allegro do sprzedaży. Proszę o pomoc w tym temacie bo nie mogę sobie z tym poradzić... Z góry dziękuję 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@Sebastianwrona00  nie zakładaj nowych tematów !!! już Ci odpowiedziałem

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Sebastianwrona00 przelew weryfikacyjny w przypadku Revolut należy zrobić w euro, na kwotę 1 EUR. 
W zakładce ustawienia wypłat, części Sposób wypłaty środków wybierz do banku za granicą.
Uzupełnij numer rachunku – w polu Kraj wpisz symbol odpowiedniego państwa: GB (Wielka Brytania), LT (Litwa) lub FR (Francja) i podaj dane banku Revolut (kod BIC/SWIFT, nazwę banku, adres banku, kraj banku.
Z rachunku zagranicznego Revolut zrób przelew weryfikacyjny na kwotę 1 EUR. Przelew musisz zrobić w euro, nie w złotówkach.
Za pomocą konta Revolut przelew w danej walucie zrobisz na dwa sposoby: z konta walutowego, które trzeba osobno otworzyć lub za pomocą przewalutowania. Aby nie otwierać osobnej usługi walutowej, wybierz:

• opcję: przelew międzynarodowy
  • kraj: Polska
  • waluta: EUR.

Gdy zrobisz przelew weryfikacyjny, prześlij nam potwierdzenie transakcji wykonanej z rachunku zagranicznego lub potwierdzenie konta (możliwość dodania załącznika pojawi się, gdy wybierzesz kontakt w wiadomości e-mail). 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów