Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak zrobić kwotę przelewu na 1,01kiedy minimalna kwota na Rewolut wynosi5zł
@Sebastianwrona00 z revoluta wysyłasz euro, dlatego minimalna kwota, to 5zł😉
Jak wysłać z Polskiego konta Rewolut kwotę 1,01zl jak minimalna kwota do przelewu na Rewolut wynosi 5zł żeby aktywować moje konto na Allegro do sprzedaży. Proszę o pomoc w tym temacie bo nie mogę sobie z tym poradzić... Z góry dziękuję
@Sebastianwrona00 nie zakładaj nowych tematów !!! już Ci odpowiedziałem
@Sebastianwrona00 przelew weryfikacyjny w przypadku Revolut należy zrobić w euro, na kwotę 1 EUR.
W zakładce ustawienia wypłat, części Sposób wypłaty środków wybierz do banku za granicą.
Uzupełnij numer rachunku – w polu Kraj wpisz symbol odpowiedniego państwa: GB (Wielka Brytania), LT (Litwa) lub FR (Francja) i podaj dane banku Revolut (kod BIC/SWIFT, nazwę banku, adres banku, kraj banku.
Z rachunku zagranicznego Revolut zrób przelew weryfikacyjny na kwotę 1 EUR. Przelew musisz zrobić w euro, nie w złotówkach.
Za pomocą konta Revolut przelew w danej walucie zrobisz na dwa sposoby: z konta walutowego, które trzeba osobno otworzyć lub za pomocą przewalutowania. Aby nie otwierać osobnej usługi walutowej, wybierz:
Gdy zrobisz przelew weryfikacyjny, prześlij nam potwierdzenie transakcji wykonanej z rachunku zagranicznego lub potwierdzenie konta (możliwość dodania załącznika pojawi się, gdy wybierzesz kontakt w wiadomości e-mail).