Nie mogę wystawić nowego produktu, czy nastąpiły jakieś zmiany? Chcę sprzedać produkt a muszę oczekiwać kilka dni na weryfikację? Dlaczego niektóre kategorie są zamknięte? O co tu chodzi, coraz to bardziej skomplikowane dla sprzedających i nie rozumiem. Zależy mi na szybkiej sprzedaży przed świętami.
@insolencja w kategoriach z kłódką nie stworzysz nowego produktu posiadając konto zwykłe. Dodanie produktu z konta firmowego powinno być możliwe. Jest to związane z ochroną marek.
Ale ja mam konto firmowe!!
@insolencja te konto, z którego teraz piszesz nie jest kontem firmowym. Jest kontem zwykłym.
Tak, ale wystawiam na firmowym. Naprawdę trochę myślenia nie zaszkodzi...... porażka....
i nie jestem z panią na "ty".
I niech Pani nie będzie śmieszna, jak miałabym wystawić na normalnym allegro cokolwiek bez założenia konta i podania nipu?? no śmiechu warte, a screena dałam z normalnym kontem firmowym. LUDZIE MYŚLCIE TO NIE BOLI!!!
@insolencja muszę Cię zmartwić, zgodnie z netykietą wszyscy tutaj jesteśmy na ty. Jeżeli więc nie odpowiada Ci ta forma, zapraszam do kontaktu przez formularz.
Co do wystawiania ofert na Allegro, oczywiście, że możesz wystawiać je także z konta zwykłego, jeżeli jest zweryfikowane. Poszukaj sobie informacji na tym forum, czy w pomocy Allegro, poczytaj, przekonasz się, że mam rację.
Muszę też zaznaczyć, że nie mam szklanej kuli, z której mogłabym sobie wywróżyć, że masz inne konto i ten zrzut oraz problem dotyczą właśnie innego konta. Korzystałam z informacji, które mi podałaś i zgodnie z tymi informacjami udzieliłam odpowiedzi.