Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
Dlaczego nie da się wystawić towaru, którego nie ma na allegro?
Wystawiam poprzez ean, pisze, ze nie ma więc niby dodaję nowy towar i niby wszystko ok, kliknięte wystaw i tyle, towaru nie ma. Kilka razy próbowałem z różnymi towarami, każdy ma ean i nic.
@RockTone doprecyzuj, jakie to produkty i podaj kod EAN.
np. Catalinbread Topanga ean 853710004215
@RockTone Weryfikuję sprawę.
@RockTone Ten produkt jest w katalogu Allegro. (wysyłam zrzut) W tej sytuacji musisz mieć jakieś błędy w ofercie. Jeśli formularz do wystawienia ofert Cię przepuszcza i oferta idzie do weryfikacji, to w Moim asortymencie powinieneś być w stanie wyczytać, czy Twoja oferta jest weryfikowana, odrzucona itd.
nie ma, ani w ofertach odrzuconych, ani sprawdzanych. Już nie pierwszy raz tak mam. Jeśli oferta ma błędy wtedy dostaje taki komunikat i wiem, ze jest coś do poprawy. Przeważnie kończy się to podpinaniem produktu pod inny już istniejący, ale to jest bez sensu i wprowadza w błąd użytkowników.
w weekend takiego produktu nie było
Wystawiłem ofertę, w oparciu o powyższy szablon, komunikat, że oferta jest sprawdzana i nic. Oferty nie ma (20 min temu wystawiłem), nie ma w żadnej zakładce takiej aukcji, ani w odrzuconych, ani sprawdzanych.
@RockTone Oferta może się sprawdzać do 2h. Jeśli o 15.00 nie będzie jej w serwisie, to daj znać. Wejdź w Mój Asortyment, kafelek "oferty odrzucone" i wyślij zrzut ekranu co tam jest.
pojawiła się oferta w odrzuconych.
Szczerze powiedziawszy nie wiem co miałbym zmienić, żeby było dobrze. Pierwszy raz taki komunikat.
@RockTone Wyślij zrzut całego okna przeglądarki.
Strymon EC-1 ean 0852571008592
Tego też nie było. Czyli jak wprowadzam nowy towar na allegro aukcja mi się nie wystawia ale towar wchodzi do waszej bazy, trochę bez sens...
tą ofertę udało mi się wystawić, wskoczyła szybko