Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pomocy! Miałam ustawioną przesyłkę do paczkomatów - jednak przez nieuwagę gabaryty są zbyt duże 43*43cm. W jaki sposób mogę to zmienić i wysłać paczkę kupującemu np UPS... jeśli on wybrał paczkomaty smart? Pomoże ktoś?
@Migliore-polska Zmienić nie możesz. Dogadaj się z kupującym czy odpowiada mu inny sposób dostawy i jeśli tak to wyślij na własny koszt.
Ewentualnie wytłumacz i poproś o ponowny zakup ze zmienioną dostawą na UPS, jeśli cena przekracza 100 zł to też będzie Smart.
ta przekracza i chętnie wyślę to na swój koszt ale nie chce zrobić nic wbrew zasadom allegro i zamknąć sprzedaż jak trzeba. Do kupującego napisałam. Tylko tak do końca nie wiem jak zrobić potem wysyłkę z allegro skoro on wybrał paczkomat a ja będę się upierać przy wyborze UPS w programie wysyłkowym 😞
@Migliore-polska Z Allegro już nie zrobisz wysyłki. Skorzystaj z Furgonetki czy innego pośrednika. Do Allegro wklep numer nadania i powinno wszystko grać 🙂
Najważniejsze, żeby klient wiedział i się godził na zmianę .
@Migliore-polska Twój błąd,kupujący zakupił i czeka, albo dogadasz się z nim, albo wyślij na swój koszt.
ale mnie nie chodzi o to ze t9o kupujący ma płacić dodatkowo - sama dołożę! Chodzi mi o to jak zamknąć sprzedaż na allegro jeśli nie wyślę tak jak w zamówieniu???
@Migliore-polska bardzo dobrze zrobiłaś informując Kupującego o problemie. Skonsultowałam Twoją sprawę, w tym przypadku, możesz poprosić Kupującego o anulowanie zamówienia i dokonanie ponownego zakupu i wybranie kuriera w sposobie dostawy.