Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przeglądam ostatnio aukcje i rzuciło mi sie cos takiego u jednego sprzedającego. na kazdej aukcji w opisie pokazuje ze klient dostaje karte podarunkową z kodem rabatowym do wykorzystania w sklepie internetowym jak dla mnie to po za allegro. Czy takie praktyki moga byc wykorzystywane na allegro?? od kiedy pamietam to allegro pilnuje bardzo mocno by ruch nie wychodził po za portal???
@mgeny pod każdą ofertą masz przycisk Zgłoś naruszenie zasad
tylko ja nie wiem czy to naruszenie zasad , czy cos sie zmieniło na allegro i czy tak mozna???
O słodka naiwności !!!
Moderacja widze raźno znowu kasuje komentarze i wspiera donosicieli.
@mgeny wciąż jest to niezgodne z regulaminem, więc skorzystaj proszę z przycisku "zgłoś naruszenie zasad". Dziękuję!
@la_nika Lepiej wyślijcie mu ostrzeżenie, bo najprawdopodobniej ma to we wszystkich ofertach, a nikt nie będzie siedział i zgłaszał 13 tys. ofert 😉
Oj, coś mi sie wydaje że jak sklep ma 13 tys ofert to nie bardzo musi sie martwić o "skrzyczenie" przez Allegro 😉
Usuwasz posty?🤗
Same sie jakoś tak biora i usuwaja 😉
@eightbitclone2 @LEW433 @DarkStoorM @Momotaro8 @mgeny a przede wszystkim edinos_pl jestem Wam winna przeprosiny. Otrzymałam odpowiedź z konsultacji, że taki zapis jest okej, ponieważ dotyczy zakupu w innych ofertach tego sprzedającego na Allegro, a nie poza Allegro.
A co z usuniętymi wcześniej postami w tym wątku ? Nie tylko zresztą moimi ? Do tego ? Tak jak pisałem 😉 Jak ktoś ma 13 tyś aukcji to nagle moderatorzy i wieczorem sie biorą do pracy.... I parafrazując klasyka, "Nikt nas nie przekona że czarne jest czarne " Konsultacje, dobre sobie 😉
Pytanie z gwiazdką: jaki kupon dostanę? 🙂 już pomijam napis "w sklepie internetowym" na karcie
jak do allegro jak dokładnie jest na karcie wypisane ze do sklepu internetowego???
@mgeny Następnym razem zastanów się nad tym, co piszesz. Przecież ten kupon dotyczy aukcji sprzedającego na Allegro.