anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klient kupuje tylko po to, żeby wystawić ocenę, której nie polecam

xieshuaipeng
#2 Obserwator#

Kupujący celowo wystawił złą opinię, ale poprosił konsultanta, ale nie mógł jej usunąć. Nie wiem, co robić?

Pytałem wielu ludzi i okazało się, że kupujący po prostu wystawiał innym złe recenzje, przez co jakość sprzedaży naszego sprzedawcy zawsze była negatywna.Nie rozumiem, dlaczego Allegro nie może rozwiązać tego problemu?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

xieshuaipeng
#2 Obserwator#

我应该向谁寻求帮助?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A skąd wiedza że celowo, kupujący może wyrazić swoje zadowolenie z zakupu. Ocena towaru czy sprzedającego?  Allegr nie usunie jak nie narusza regulaminu i nie obraża.

oznacz moderatorów

xieshuaipeng
#2 Obserwator#

Zapytałem innych sprzedawców i okazało się, że ten kupujący również kupił ten sam produkt w innych sklepach, a następnie wystawił złą recenzję.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Produktu czy sprzedającego?

oznacz moderatorów

xieshuaipeng
#2 Obserwator#

sprzedającego

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@xieshuaipeng przykro mi, ale kupujący ma prawo ocenić zakup zgodnie ze swoją wola. Natomiast komentarz i ocenę możemy usunąć tylko w konkretnych przypadkach, które są opisane tutaj.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

xieshuaipeng
#2 Obserwator#

Ale jego komentarze są wyraźnie wątpliwe.

oznacz moderatorów

xieshuaipeng
#2 Obserwator#

Po pierwsze nie wysłałem produktu i zwróciłem go. Allegro też widziało mój zwrot pieniędzy. Celowo powiedział, że nie otrzymał zwrotu pieniędzy, a potem powiedział, że chce zwrócić produkt. Dlaczego zwrócił produkt gdyby go nie otrzymał?Wreszcie, jest jeszcze jeden złośliwy komentarz, czy to nie jest zastraszanie nas nowicjuszy?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@xieshuaipeng jeśli kontaktowałeś się z nami i nie udało się wskazać, że do zakupu doszło po to, aby kupujący mógł wystawić negatywną opinię, to przykro mi, ale nie będziemy mogli usunąć tej oceny i komentarza. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów