Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient zrezygnował z zakupu po 12 h zażądał zwrotu pieniędzy , otworzył spór ,przelew-zwrot zrobiłem na podane konto . allegro nie zrobiło zwotu prowizji bo klient tego nie potwierdził, dodatkowo negatyw za obsługę -ręce opadają
@karafka123 odwołaj się od decyzji o odrzuceniu wniosku o zwrot. W takiej sytuacji muszą oddać prowizję.
@karafka123 Masz dowód zwrotu więc go załącz do odwołania.
Niestety nie widzę gdzie to zrobić .Tam było napisane że nie odpowiadać ,wiadomość chyba automatyczna
Dzięki szukałem kontaktu ale nie znalazłem .przyszła wiadomość również że mogę zapytać experta na gadane -dopiero przeczytałem . Nie chodzi mi o zwrot 3 złotych ale o to że niby oszukuję.Jeszcze raz dzięki
@karafka123 Na dole każdej strony Allegro jest Pomoc.Tam szukaj tematów pomocy i linków do kontaktu w różnych sprawach.
<chrup chrup> 😊
@konto zamknięte Bo się pogniewam!!!! Ty już wiesz o co!!!
hihihihihi 😄 nie, nie chrupię, mam tylko jogurcik tryzgafgowy 🍓 bez cukru 😋
o tym wiedziałem ale linku nie ma jest pomoc ,dla sprzedających ale nic dalej może coś ze mną nie tak albo z komputerem a może to lokalne allegro albo co
@karafka123 Są linki do kontaktu w każdej sekcji, tylko trzeba przebrnąć przez wybór tematu.
Już znalazłem kontakt jest ukryty, pojawia się dopiero po przeglądnięciu wszystkich odpowiedzi na samym dole , wcześniej był na stronie głównej też na dole.
@karafka123 No to jesteś w domu 🙂
Sprawa rozwiązana dostałem zwrot .Dzięki
@karafka123 daj znać jak sytuacja 🙂