Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jak długo trwa weryfikacja zdjęć dowodu oraz weryfikacja przelewu bankowego 1,01zl. Dziś około południa wysłałem dokumenty do potwierdzenia moich danych.
Pytam dlatego, bo nie wiem co powiedzieć kupującemu, bo dopiero po odebraniu pieniędzy z allegro wyśle paczkę
@TooLonely PayU 3dni Przelewy24 5dni, jak kupujący opłacił i środki masz tu: masz obowiązek wysłania towaru w deklarowanym w ofercie czasie., nie możesz czekać.
oczywiscie ze nie wysle dopóki nie zostanie zweryfikowane moje konto bo pozniej nikt mi nie odda towaru ani pieniędzy
czekam na ta wetyfikacje, a nie mozna sie skontaktowac z allegro bo wyskakuje blad przy wysylaniu wiadomosci na stronie allegro
Witam nie działa kontakt do allegro
wyskakuje:
Jeżeli sytuacja się powtarza, to zgłoś ten przypadek obsłudze klienta załączając kod błędu.
Pomoże nam to w szybszym rozwiązaniu Twojego problemu.
@TooLonely nie udało mi się powtórzyć błędu. Za pomocą tego formularza mogłam wysłać wiadomość. Jeśli wciąż chcesz się skontaktować z Doradcą spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki lub wyczyścić pamięć podręczną tej, z której korzystasz.
Ale otrzymałeś już odpowiedź na forum, jeżeli wszystko się zgadza to weryfikacja w PayU trwa 3 dni robocze. Twoje środki są tutaj, nikt ich nie zabierze, a kupujący nie powinien czekać dłużej na przesyłkę z powodu braku weryfikacji konta do wypłat.
@la_nika napisał(a):@TooLonely nie udało mi się powtórzyć błędu. Za pomocą tego formularza mogłam wysłać wiadomość. Jeśli wciąż chcesz się skontaktować z Doradcą spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki lub wyczyścić pamięć podręczną tej, z której korzystasz.
Ale otrzymałeś już odpowiedź na forum, jeżeli wszystko się zgadza to weryfikacja w PayU trwa 3 dni robocze. Twoje środki są tutaj, nikt ich nie zabierze, a kupujący nie powinien czekać dłużej na przesyłkę z powodu braku weryfikacji konta do wypłat.
Zwrot wpłaty 1zl już przyszedł rano który wysyłałem blikiem ale dalej jest w trakcie weryfikacji , jeżeli nie będzie można zweryfikować mojego konta, a dalej będą problemy z kontaktem do Allegro to pieniądze peda zablokowane , spróbuje skontaktować się z innej przeglądarki, jeżeli to nie pomoże to napisze tutaj dalszy ciąg