Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chwilę po tym jak kupiłem Allegro Smart, zmieniłem konto na firmowe. Faktura przyszła mi bez numeru NIP. Chciałbym prosić o przepisanie tej faktury na taką z numerem NIP. Reszta danych i adres się zgadza, bo moja firma nazywa się tak jak ja - Leszek [edycja] Dziękuję.
Fakturę wystawimy na dane na Twoim koncie Allegro. Jeśli masz konto zwykłe i chcesz mieć na fakturze swój NIP za zakup Allegro Smart!, podaj go w nocie korygującej.
Wypełnij notę korygującą. Wyślij podpisany i czytelny skan noty na adres: noty_korygujace@allegro.pl. To wszystko! Gdy zaakceptujemy lub odrzucimy notę, damy Ci znać mejlowo.
Kliknij nota korygujaca, aby pobrać plik pdf.
Jeśli masz konto zwykłe – bez numeru NIP, fakturę za zakup Allegro Smart! wystawimy na dane, które podajesz w zakładce Dane konta. Przy wystawianiu faktury za Smart! nie korzystamy z danych, które podajesz podczas zamówienia. Możesz jednak zmienić swoje dane na fakturze (dodać na niej numer NIP), jeśli prowadzisz jednoosobową działalność gospodarczą lub jeśli masz konto firmowe niezweryfikowane. W tej sprawie skontaktuj się z nami.
Kiedyś im wysłałem taką notę wraz z zaświadczeniem z US o byciu czynnym płatnikiem podatku VAT. Odrzucili notę bo mój NIP nie figuruje w bazie GUS-u