anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupujący kupil ode mnie towar, ale po 10 min anulowałam zakup i zwrocilam odrazu pieniadze.

OutletGarage
#7 Wielbiciel#

Klient kupił ode mnie towar, po czym allegro wznowiło aukcje (mialam zaznaczoną tą opcje bo myślałam że odnowi sie tylko w momencie wygasniecia oferty tzn po 30 dniach) 

W tym czasie zanim usunelam aukcje kolejny klient kupił ten sam towar ale ja już go nie mam wiec w przeciagu 10 min oddalam pieniadze dodając komentarz i anulowalam jego zakup ale on domaga sie ode mnie towaru bo przeciez 'zawarliśmy umowe' ale pieniadze juz mu oddałam. Twierdzi że wystawi mi zla opinie. Co w tej sytuacji?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@OutletGarage przykro mi, ale niewiele więcej można zrobić. Kupujący ma prawo wystawić negatywny komentarz w takiej sytuacji, jeśli nie będzie naruszał naszych zasad nie będziemy mogli go usunąć. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

No to zapewne Allegro go nie usunie, za błędy się plac a najgorzej jak nie za swoje.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Jak jest to szybko zamów u kogoś innego. To jedyny ratunek. Allegro ma gdzieś ten problem, zrobili to wznawianie celowo i mimo masy zgłoszeń nie reagują...

oznacz moderatorów