anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

kupujący nie anulował zamówienia mimo porozumienia

MAGAZYN69
#7 Wielbiciel

Pod koniec stycznia (30/01) klient kupił u mnie drzwi do samochodu 2 sztuki (2 aukcje). Tego samego dnia skontaktowałem się z kupującym poprzez rozmowę telefoniczną, że niestety ale dzień wcześniej (wieczór) klient kupił je ode mnie stacjonarnie ci nie zdążyłem zakończyć aukcji na platformie. Klient powiedział, ze rozumie i anuluje zakup. Niestety pomimo kilku próśb i przypomnień na czacie allegro kupujący nie zrobił tego do tej pory, pisaliśmy nawet na numer telefonu, na który dzwoniliśmy. Niestety klient nawet nie odczytuje wiadomości. Zgłosiliśmy dziś zwrot prowizji, która została anulowana. Poprzez formularz kontaktowy pracownik allegro wymaga ode mnie zrzutów ekranu, na którym informuję kupującego o braku towaru i że zrozumiał i odstępuje od zakupu.. Ale tak jak pisze, prowadziliśmy rozmowę telefoniczną.  Proszę o podpowiedź co mogę zrobić?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@MAGAZYN69 jak nie będziesz mieć na piśmie to nic więcej nie zrobisz. Takie minusy sprzedaży z płatnością przy odbiorze osobistym i za pobraniem.

oznacz moderatorów