Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wysłałem kupującemu aparat fotograficzny . Otrzymałem informację , że w paczce znajdują sie dziecinne ciuszki . Czyli towar nie zgadzał się z zakupionym . Jak mam postapić .
@Termometr1969 złożyć reklamację, może zamienili etykiety 😞
Dziekuję
@Termometr1969 Poproś o zdjęcie paczki / opakowania. Zobaczysz czy to nie Twja paczka, czy twoja ale ktoś podmienił zawartość...o
Dziękuję
@Termometr1969 Jeśli kupujący ma rację, uznać reklamację i oddać mu wszystkie koszty po odesłaniu tego, co otrzymał. Za przesyłkę względem kupującego odpowiada sprzedawca, odpowiada także za błędy poczty. Reklamację możesz złożyć u przewoźnika, nie wstrzymuje to jednak obowiązku zwrotu wpłaty lub dosłania właściwego towaru. Jeśli odrzucisz reklamację, kupujący może otworzyć Dyskusję i poprosić o pomoc Allegro, może też wystąpić o rekompensatę z Programu Ochrony Kupujących, a to już poważny problem dla sprzedawcy.
@Termometr1969 Takie pomyłki przy pakowaniu na pewno się nie zdarzają .Wygląda na że przesyłka została podmieniona w czasie dostawy lub kupujący próbuje wymusić zwrot środków ,oddając jakieś szmatki zamiast zakupionego aparatu. Niech ci wyśle foto paczki z widoczną wagą przesyłki w momencie jej nadania ,będziesz mógł porównać z wagą tych ciuszków w razie by je odesłał .
Dziękuję.
Zgłosiłem reklamację do firmy kurierskiej.
Odpowiedz otrzymam w ciągu 48 godzin.
Dziękuję za podpowiedź.