Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kupujący wylicytował przedmiot mam tylko imię nazwisko oraz numer telefonu nie mam adresu do wysyłki a kupujący nie chce go podać
To nie wyślesz przecież, jak nie poda pozostaje Ci zwrot śrdoków.
Już raz to przerabiałam jak kliknełam zwrot środków to allegro pobrało prowizję i nie dostałam zwrotu więc nie ma mowy o zwrocie ponieważ zapłaciłam prowizję i nie będę dokładać do interesu w ten sposób na każdej transakcji allegro zarobi a ja tylko tracę
Danych nie masz dopóki nie opłaci ale tu piszesz że masz dane prócz adresu, zwrócą prowizje ale należy pisać o jej zwrot. Masz ku temu wszelkie dowody, brak adresu- kupujący nie chce podać.
@annazemo a jaka metodę transportu wybrał kupujący uczy wg. zapłacił?
@annazemo "nie chce podać" - to znaczy odmawia podania, czy zwyczajnie nie odpisuje? Jeśli to drugie, to proponuję poczekać, jest weekend.
Po drugie, jeśli wysyłka na paczkomat albo do punktu, to teoretycznie nie musisz mieć adresu, wystarczy miejsce odbioru. Tylko zastanawia mnie, dlaczego Allegro przepuszcza takie transakcje bez kompletnych danych...
odmawia podania adresu
paczka jest duża nie ma mowy o paczkomacie
@annazemo Skoro zapłacił, to musiał wypełnić FOD i podać dane. A jaką formę dostawy wybrał?
A czy zapłacił? Moim zdaniem nie masz danych tak długo jak nie zapłaci
zapłacił poprzez allegro ale wyświetlają się tylko imię nazwisko oraz telefon i mail nie mam pełnych danych a paczka jest duża nie przez paczkomat
Mi się wydaje że skoro nie podaje adresu to chce zrezygnować z paczki
tak dokładnie ale w końcu kupujący coś musiał przemyślęć przeprosił i podał adres Dzięki wszystkim za pomoc