Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący za pośrednictwem komunikatora poza allegro prosi o wysyłkę na inny adres i dane osobowe niż te które dostałem przez allegro. Czy powinienem wysłać paczkę do innej osoby oraz na inny adres niż ten który dostałem przez allegro?
Nie wygenerujesz listów adresowych na inne dane niż te które podał klient. Najprościej będzie poprosić klienta o odstąpienie od umowy i ponowne jej zawarcie tym razem z poprawnymi danymi do wysyłki. Moim zdaniem.
Ale ja nie chcę żadnych listów adresowych. Wysyłam jedną paczkę kurierem do jednego nabywcy. Nigdy nie generowałem żadnych listów nie wiem o co chodzi.
Skąd wiesz że to kupujący pisze z komunikatora po za Allegro? Ja bym jeszcze przed wysłaniem zadzwonił na telefon klienta i potwierdził zmianę adresu, tak dla pewności, a najlepiej zarządzał potwierdzenie danych e-mailem przez serwis Allegro.
@mateusz937111 Niech kupujący poda Ci ten nowy adres na piśmie, na przykład mailem. Wtedy możesz wysyłać.
@mateusz937111 zgadzam sie z xyz96 także bym poprosił kupujacego o podanie mailowo nowego adresu. Ponadto jak juz ktoś napisał przed wysyłką możesz jeszcze zadzwonić do kupującego i potwierdzic zmiane adresu. Tak abys był pewien że to kupujący zlecił zmiane.
Nie wysyłaj za pobraniem tylko po zaksięgowaniu przelewu na swoim koncie .
mateusz937111 poproś go aby tą samą wiadomość wysłał po zalogowaniu poprzez system allegro w ,,centrum wiaddomości ,, lub ,,pytanie do sprzedającego ,, Zachowaj tą wiadomość .