anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam problem z wystawieniem produktow z pliku (zdjecia)

AgoraLighting
#1 Nowicjusz#

Witam,

Mam problem z uploadem produktow z pliku. Moje konto juz jest zarejestrowane i ma wszystkie warunki dostawy/reklamacji itp za-uploadowane do konta allegro. Mam tez wybrany szablon dla plikow z mojej kategori i postaralem sie uzupelnic wszystkie wymagane pola. Jedank po wrzuceniu pliku, niestety dochodzi do bledow. Po sciagnieciu raport mialem czesc bledow wylistowan, ktore udalo mi sie wyeliminowac, jednak czesc z nich niestety nie potrafie. najwiekszy mam problem ze zdjeciem Zbyt długo czekaliśmy na pobranie obrazu z adresu https://agora-oswietlenie.pl/1690/lampa-wiszaca-florence-glam-blyszczace-zloto-z-krysztalami-17340-3.... To sa zdjecia na mojej stronie, i nie rozumiem czemu nie moga zostac pobrane. Dodatkowo, nie jestem w stanie wrzucic arkusza bez wypelnienia tego pola !! W opisie instrukcji 'jak wstawiac produkty z pliku' jest teoretycznie napisane ze nie jest to pole obowiazkowe, dlaczego zatem wymagane jest to pole przy uploadcie pliku CSV ?

Dodatkowo zobaczylem za na stronie moje zdjecie jest w rozdzielczosci 3000x3000 , ale na stronie allegro jest rowniez napisane, ze jezeli zdjecia sa wieksze niz 2560 --> "Zdjęcia o boku dłuższym niż 2560 pikseli proporcjonalnie przeskalujemy, aby mieściły się w rozmiarze 2560x2560."

Ale moze przy uploadzie z pliku tak to juz nie dziala.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @AgoraLighting, dziękuje za obszerny opis.
Zgłosiłem Twój problem do odpowiedniego działu, czekam na odpowiedź.
W międzyczasie, jeśli masz możliwość, podeślij proszę zrzut ekranu przedstawiający wyświetlany komunikat/błąd, na pewno to pomoże w szybszym zidentyfikowaniu problemu 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów