anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Negatywna ocena do produktu - Klient wyraził chęć zmiany tej oceny

Client:114596493
#8 Zapaleniec#

Klient kupił produkt i wystawił negatywną oceną do produktu. Poinformował nas, że chciałby tę ocenę zmienić. Wysłałem wiadomość jak to robić, czyli zgłosić się do Allegro, ale chyba mu się odechciało podejmować takiego działania i nie odbiera telefonu.

Czy jest sposób, w jaki mogę usunąć tę ocenę (ocena produktu)?

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

Wyślij mu prośbę o zmianę oceny z tego miejsca: https://salescenter.allegro.com/ratings-received?page=1&recommend=false Kupujący dostanie link gdzie ocenę może zmienić

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Zmiana oceny produktu, nie oceny dla sprzedawcy.

oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

@Client:114596493  faktycznie, jakoś nie przyswoiłam, że to o produkt chodzi  😐

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:114596493 jako sprzedający nie masz takiej możliwości, jeśli kupujący nie chce sam usunąć tej opinii, może nas o to poprosić, ale wiadomość musimy otrzymać od niego (z konta, z którego wystawiona została ta opinia). 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Ok, tylko klient oceny do produktu sam nigdy nie może usunąć (musi to zgłosić do was). Wyjaśniłem to klientowi i dałem link do kontaktu, ale jak widać to już za duża ilość pracy dla klienta. Czy jeżeli w wiadomości z klientem mam wyraźnie napisane przez niego, że chce zmienić wystawioną ocenę do produktu, można taką ocenę usunąć? Mogę przesłać zrzut ekranu z wiadomości.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:114596493 może usunąć samodzielnie również opinię o produkcie. 
Aby to zrobić, powinien w przeglądarce kliknąć Moje Allegro > "Oceń produkty" > Ocenione edytuj opinię. Tutaj artykuł, który możesz podesłać kupującemu. 
Prześlij proszę ten zrzut (konieczne, aby widoczny był na nim login kupującego), skonsultuję, czy możemy usunąć opinię na jego podstawie.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Ocena Allegro.jpg

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:114596493 dziękuję! Kupujący zmienił wystawioną opinię, teraz wygląda tak:

[edycja]

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Ok, czy może Pani ukryć lub usunąć screen z poprzedniego wpisu?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:114596493 chodzi o zrzut, który dodałeś (jest już niewidoczny), czy ten, który ja dodałam? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Ten, który ja dodałem, ale ten swój też możesz ukryć. Dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:114596493 oba ukryte, zgodnie z prośbą 🙂 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów