Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Dzisiaj musi się zrealizować wypłata środków z allegro do mojego klienta, wpłaciłem środki na platformę(załącznik), zwrot jest od wczoraj zlecony, proszę mi powiedzieć czy to dziś wyjdzie z tego konta?
Pozdrawiam
Zapłaciłeś za usługi Allegro i masz nadpłatę. Z tego nie są wypłacane zwroty dla klientów. Konta Allegro Finanse w celu zwrotu wpłaty nie da się zasilić samemu, mogą to zrobić tylko kupujący płacący za zakupy. Oddaj klientowi zwykłym przelewem.
Pieniądze do zwrotów powinny być tu; https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/
Jeśli masz środki i wszystko zrobiłeś poprawnie do kilka dni trwa zwrot na razie widzę w realizacji więc czekaj kupujący dostanie kasę pewnie coś koło poniedziałku - wtorku, ale widzę że pokazujesz saldo konta a nie Payu więc sprawdź czy masz kasę tu Środki i historia operacji czy masz odpowiednią kwotę 🙂
Hmn, nie dobrze że nie można zasilić rachunku z własnych środków. W moim przypadku już widzę problem sam się rozwiązał, bo właśnie klient kupił produkt.
Podsumowując
W tym momencie zwrot zostanie wysłany automatycznie do klientki? Nie chciałbym żeby ta sprawa skończyła się negatywnym komentarzem.
Dziękuję za pomoc i życzę Wam miłego dnia