Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Chciałem wystawić wiązkę westfalli nie ma jej po kodzie EAN po kodzie producenta itd itd różne kombinacje.
Więc postanowiłem stworzyć.
Siedzę nad tym już 30-40 minut tracę czas, żeby ktoś ewentualnie miał lepiej i allegro było jak zwykle ucieszone.
Wypłeniłem wszystkie dane.
Chcę akcpetować a tu, że produkt musi być połączony z katalogiem.
No ale jak z katalogiem skoro robię nową oferte i wszystko się zgadza.
No to ok daję haki holownicze i zamiast wiązki i gniazda daje pozostałe.
Okej zjeżdzam na dół ucieszony, że jakoś to będzie.
Wystawia mieli mieli. i Cyk znaleźliśmy ofertę która pasuje do twojego.
Patrze się na miniaturke a to moje zdjęcie... to łącze z katalogiem. No i nadal nic tylko teraz nie, że musi być połaczona z katalogiem tylko wyskakuje mi powiadomienie. Wystąpił błąd - Specyfikacja techniczna TecDoc może być użyta tylko w sproduktyzowanych ofertach.
Ręce mi opadły...
Jak mam to wystawić ?
Jest to oryginalna wiązka na pierwszy montaż do Porsche lub VW. Nie chce tego wystawiać jako wiązka haka od tak do jakiegos słabej jakości produktu.
POMOCY :))
kod ean mojego produktu 4250141178267
@juraszekczesci napisz proszę czy masz uzupełnione parametry:
Rodzaj: 13 PIN
EAN: 4250141178267
Producent: Westfalia
I czy ten tytuł się zgadza: "Zestaw elektryczny, zestaw zaczepu przyczepy WESTFALIA 321765300113"?
Tak ean się zgadza 13 pin się zgadza westfalia się zgadza, tytuł tez powinien być ok.
Wystawiłem u siebie na Allegro mam już widnieje to, ale nie mogę przypisać tego do katalogu.
@juraszekczesci dziękuję za odpowiedź! Czy możesz podać mi jeszcze numer oferty?
Skonsultuję to z osobą, która zajmuje się katalogiem TecDoc i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź (ale to może być dopiero jutro).
Numer oferty: 13282102610
Udało się coś zdziałać w moim temacie ? @la_nika
@juraszekczesci przykro mi, ale jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi, natomiast przypomniałam się już w tej sprawie i pilnuję tego tematu, więc gdy tylko otrzymam odpowiedź, dam znać!
Muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość.
@juraszekczesci widzę, że Twoja oferta jest już połączona z produktem, a z odpowiedzi jaką otrzymałam wynika, że problem stanowił parametr stan w ofercie.
W każdym razie czy mogę poprosić Cię o informację czy już wszystko jest poprawnie? 🙂
Tak, połączyło mi z katalogiem teraz. Jest ok. Dziękuje.