Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kiedy próbuję dodać logo przy nowej marce dostaję komunikat:
"Nieprawidłowe wymiary pliku"
Plik ma prawidłowe rozmiary (mieści się w wielkość 400x159px), waży 24KB więc teoretycznie spełnia wszystkie warunki.
Dlaczego więc pojawia się komunikat: "Nieprawidłowe wymiary pliku"?
@1Echoplast Spróbuj dodać logo z poziomu innej przeglądarki, a jeśli komunikat wciąż będzie się pojawiał, to prześlij mi proszę oryginalny plik z logo na spolecznosc@allegro.pl i załącz proszę link do tego wątku. Przekażę sprawę do Działu Technicznego i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
Dzięki za szybką odpowiedź.
Pierwotnie pracowałem na Goggle Chrom, spróbowałem na IE. Niestety problem występuje cały czas.
Wysłałem @ zgodnie z sugestią.
Będę wdzięczny za pomoc.
Jurek
@1Echoplast Jurku, potwierdzam otrzymanie mejla - przekazałam tę sprawę do sprawdzenia. Dam znać. 🙂
@1Echoplast Hej, otrzymałam odpowiedź. Jeżeli chodzi o logotyp na stronie ofert, to wytyczne mamy wskazane tutaj:
https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/promowanie-ofert/logotyp-na-stronie-oferty-dyLwlkGOOUa
https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/promowanie-ofert/logotyp-na-listach-ofert-PDalZXGbocA
- wymiary logotypu: 96 x 42 px
- grafika w formacie PNG
- tło w kolorze lub przezroczyste (nie białe)
- maksymalna wielkość pliku: 10 KB
- wyrównanie logotypu do środka w pionie i poziomie.
Dzięki Olu za chęć pomocy.
Niestety nie chodzi mi o logotyp na stronie ofert a o logo przy dodawaniu nowej marki:
W załączonym foto jak widzisz podane są warunki (wielkość i waga logo). Pomimo zgodności przygotowanego pliku logo z wytycznymi cały czas pojawia się komunikat:
@1Echoplast Dzięki wielkie za doprecyzowanie i dziękuję Ci za cierpliwość - ponowie pytanie i dam Ci znać
@1Echoplast Logotyp musi mieć wymiary 400 x 400 px i maksymalny rozmiar 350 KB. W pliku, który przesłałeś mi mejlowo, rozmiar jest poprawny — natomiast nie ma wymiarów 400 x 400 px
Witaj Olu,
wysłałem @. Zrobiłem logo o dokładnych wymiarach 400x400, znajdziesz go w @, w załączniku.
Niestety nadal mam ten sam komunikat.
Przepraszam,
zapisałem utworzony plik w jako .jpg powinien natomiast mieć format .png.
Teraz wszystko jest OK.
Dziękuję za pomoc
@1Echoplast Cieszę się, że się udało 🙂