56894908 jakaś sprawa za którą musiałem zapłacic ale nie wiem za co do tej pory i wy mi blokujecie konto i psujecie nerwy od 4 miesięcy o dowody osobiste i odpisujecie z ch.... jakis numerek no ludzie ile można odblokowywać konto to ja mam 15 firm medycznych i daje rade jeszcze pracować na bloku operacyjnym w miedzy czasie
Cześć, @mortalkombat3. 56894908 to numer zgłoszenia mailowego, w którym wyjaśnialiśmy przyczynę blokady konta i warunki zdjęcia ograniczenia.
Kwestie blokady konta wyjaśnisz jedynie w prywatnej korespondencji mailowej, nie załatwimy tego na forum. Wystarczy, że odpiszesz na naszą wiadomość w zgłoszeniu 56894908 (ostatnia wiadomość z 08.12.2025 o 18:54, możesz ją znaleźć w swojej skrzynce mailowej).
Bezpieczeństwo transakcji jest dla nas sprawą priorytetową, dlatego w szczególnych przypadkach możemy nałożyć na konto ograniczenia i prosić o przesłanie dokumentów, aby zweryfikować poprawność danych.
SPEŁNIŁEM WARUNKI ODBLOKOWANIA UMIEŚCIŁEM KWOTE I NADAL OMIJACIE KWESTIE ZA CO I WYSŁAŁEM DOWÓD TO CO JESZCZE MAM IŚĆ DO KOŚCIOŁA
Na prawde Pani MiMary ja nie dla pani jestem nie uprzejmy żeby pani do siebie do tego nie brała ale allegro to jako aplikacja to już mnie wyprowadzza z równowagi