Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam zbiórkę na operacje serca syna w Bostonie I szukam pomocy. Czy na allegro mozna wystawiac licytacje na taki cel
Nie potrafię tam odnaleźć naszej zbiórki nie wiem jak to zrobić jak wpisać
@agulia123 już wyjaśniam. Aby działać charytatywnie na Allegro, Twoje konto musi otrzymać specjalny status – Organizacji Charytatywnej. Aby go otrzymać:
Zarejestruj konto firmowe w Allegro – sprawdź, jak to zrobić. Jeśli masz już konto firmowe, przejdź do kolejnego kroku. 2.W zakładce Moje konto, w części Allegro Charytatywnie wybierz Dane organizacji. Zanim przejdziesz do kolejnego kroku upewnij się, że Dane konta Allegro są zgodne z danymi Twojej organizacji. To bardzo ważne, ponieważ dane te znajdą się na umowie.
Jeśli dane są w porządku, wypełnij Informacje o organizacji i załącz wymagane dokumenty (dopuszczalne formaty PDF, PNG lub JPG, w rozmiarze nie większym niż 5 MB):
Prześlij nam swój wniosek. O wyniku jego weryfikacji poinformujemy Cię mailowo. Dalsze kroki zależą od wyniku weryfikacji
Więcej informacji na temat kont charytatywnych na Allegro znajdziesz tutaj.
Zbiórki można organizować także na Allegro Lokalnie, jednak również tutaj potrzebne jest zaświadczenie od organizacji w imieniu, której działasz. Tutaj znajdziesz więcej infromacji na ten temat. Jeśli będziesz miała dodatkowe pytania, chętnie pomogę 🙂