Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich
Jak w temacie od dwóch tygodni nie mogę odblokować środków z PAYU.
Czytając posty nie jestem odosobnionym przypadkiem.
Zaczęło się od zablokowania wypłat przez PAYU pod pretekstem ponownej weryfikacji danych ,przesłałam w tym celu skan tylnej strony dowodu osobistego ,Po trzech dniach po mojej interwencji PAYU stwierdziło że zdjęcie jest złej jakości no ok myślę bo faktycznie róg był lekko rozmyty aczkolwiek wszystkie dane były bez problemu do odczytania. Przesłałam skan drugi raz ,po ok 3 dniach dostaję informacje że niezbędne jest przesłanie drugiego dokumentu , został oczywiście wysłany i tak minęło ok 5 dni . Rozpoczęłam pierwszą rozmowę na czacie GDZIE SĄ MOJE PIENIĄDZE konsultant finalnie napisał że zgłosił do operatora i czekamy .Minęło kolejnych kilka dni więc napisałam jeszcze raz na czacie GDZIE SĄ MOJE PIENIĄDZE, Pani konsultant w pierwszej fazie próbowała zastosować manewr pierwszego konsultanta czyli "przekazałam operatorowi zapytanie i czekamy" po moich naciskach GDZIE SĄ MOJE PIENIĄDZE Pani przełączyła minie chyba szczebel wyżej i już trzeci konsultant odpowiedział że środki zostaną odblokowane jeszcze dziś (czekam) . Pytanie do społeczności czy mieliście takie przypadki?
tak, tu już kilka osob pisało, że ponoć takie fiksum dyrdum objęło też operatorów płatności i że allegro wypełnia środki bezpieczeństwa przez nich zlecone.
Przypadki opisywane wcześniej to kilkanaście dni oczekiwania. Niektóre nawet miesiąc.
Najdłużej PayU.
Ponoć, aby wykluczyć tych nas ze społeczności Allegro, którzy udział biorą w praniu brudnych pieniędzy lub wspomagają terroryzm. Hasła rodem z minionej epoki PRL.
Pomożecie ?
Pomożemy !
Powiem tak, ja takie problemy widzę tylko na Allegro. Podam jako przykład Payu. Do działalności mam podpięte prywatne konto, w tym banku mam 2 konta. Podczas płatności blikiem lubią się zamienić kolejnością. Potwierdzając payu na portalu O... właśnie tak mi sie zrobiło, przelew poszedł z innego konta. Już po kilku godzinach miałam informację zwrotna o przelewie z nieprawidłowego konta. Ponowiłam i jeszcze tego samego dnia miałam weryfikację zrobioną.
Teraz ktoś wie co w takim samym przypadku, u tego samego operatora dzieje się na Allegro? A kuźwa nic. Ilu ludzi nawet nie powiadomili, że coś nie gra?
Jaki portal takie wypłaty...