Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szanowni,
Wystawiłem właśnie samochód, zaklikałem, że płacę 24,9 PLN za ofertę w Allegro + Allegro Lokalnie. W lokalnie jest, ale w zwykłym na moim koncie nie ma po tej ofercie śladu. Czy coś robię nie tak? Czy Allegro coś robi nie tak?
No nie widać a zaznaczyłeś tak?
@micro No przecież Fabia jest widoczna https://allegro.pl/uzytkownik/micro
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Tak ale on chciał żeby nie bylo tylko na Al.Pewnie myślał że nie będzie napisu AL.
No chciałem i tu i tu. Co więcej, odniosłem wrażenie, że właśnie za to płacę.
@micro Typowe nieporozumienie. A Lokalne to osobna strona użytkownika, oferty Lokalne nie są widoczne w karcie uzytkownika Allegro i odwrotnie gdy otworzysz Lokalne zobaczysz ogłoszenia Lokalne, ale nie zobaczysz swojej sprzedaży zwykłego Allegro.
Tutaj: https://allegrolokalnie.pl/
Natomiast koszty, wpłaty i wszystkie finanse masz na zwykłym Allegro
@br. "oferty Lokalne nie są widoczne w karcie uzytkownika Allegro" - co Ty pitolisz? Jak nie są, jak są (co nawet widać na przykładzie linku, który wkleiłem wyżej)😏
@Knowhere Ano nie są. Napisałem, kupujący widzi wszystko na stronie, sprzedający jeśli chce oglądać na stronie ofert tak jak kupujący to widzi. Ale jeśli sprzedający chce oglądać swoją sprzedaż na Lokalne musi się osobno zalogować na Lokalne.
@br. Obawiam się, że pomieszałeś widoczność ofert z ich edycją i miejscami w których można to robić😏
@Knowhere OK, ale nie tylko ja wszyscy mają ten problem, również autor tematu.
Ludzie wystawiają a potem nie widzą swojej sprzedaży, nie wiedzą że muszą się osobno logować na lokalne. Oglądają zwoje konto Allegro i nie widzą ani ofert ani sprzedaży. Również powiadomień i tzw. czatu
@br. Przecież żeby wystawić na AL, to już trzeba na nim się zalogować, osobno (jak to ująłeś).
@Knowhere Nie, wystawia się ze strony Allegro, system automatycznie przekierowuje ofertę na lokalne. Sprzedający tego nie wie a jeśli nawet wie to tego nie rozumie, Bo to inny portal, inna strona, osobne logowanie.
@br. Nie tłumacz mi jak to działa, bo wiem to doskonale - po kliknięciu wystaw jest się przekierowywanym na AL, gdzie... trzeba się zalogować (w dość uproszczony sposób potwierdzając konto, ale jednak).
Spora część nieporozumień wynika z tego, że ludziom z reguły nie chce się czytać.
Jeszcze jedno, ja jako kupujący widzę wszystkie oferty tak jak były wystawione, normalnie na stronie po kolei. Ty, sprzedwca widzisz swoje konto osobno Lokalne i osobno Allegro
Rozumiem logowanie tu i tu oddzielnie. Czy w takim razie muszę napisać nową ofertę, oddzielną dla "dużego" Al I nie będę za nią obciążony? To bez sensu. Jedyny sens wystawiania jednej oferty w obu jest taki, żeby przygotować ją raz a system wrzuci ją w oba miejsca.
Tymczasem oferta na Lokalnie jest, a na "dużym" nie mam nawet znaku, by cokolwiek kiedykolwiek było.
@micro Jeżu kolczasty, przecież już pisałem, że widać ją na allegro https://allegro.pl/uzytkownik/micro
Tam jest ta z Lokalnie.
Ale czekaj czekaj, czy to znaczy, że ona pokazuje się też na głównym Al, po prostu przekierowując do Lokalnie?
@micro Tak, dokładnie:)