anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ogłoszenie w ogóle nie wyświetla się po sortowaniu wg. ceny, popularności, oceny

ArturPytelewski
#9 Pomysłodawca#

Poprzez AllegroLokalnie wystawiłem na sprzedaż procesor w kategorii Procesory i zapłaciłem za promowanie 30 dni na Allegro jak i AllegroLokalnie. Problem jest taki, że gdy wpisuję w wyszukiwarkę na Allegro nazwę mojego produktu, ustawiam szukanie tylko w tej odpowiedniej kategorii, to owszem, procesor się tam znajduje na samym dole listy, ale gdy zaznaczę sortowanie według ceny, popularności lub oceny, wtedy ogłoszenia tam nie ma w ogóle, nie wyświetla się. Niektóre ogłoszenia innych - te, które pojawiają się po sortowaniu wg. trafności - też się nie wyświetlają po sortowaniu wg. ceny, popularności i oceny. To taka praktyka allegro, żeby pokazywać tylko wybrane ogłoszenia, nawet jeśli się zapłaciło za promowanie? I to nie dotyczy tylko tej jednej kategorii, bo zauważyłem wystawiając przedmioty w innych kategoriach, że taka sytuacja ma miejsce również z innymi produktami.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ArturPytelewski nie udało mi się powtórzyć błędu, o którym piszesz, znajduję Twoją ofertę, gdy zaznaczam sortowanie po cenie, po popularności oraz trafności, nawet gdy mam połączone te same oferty.
Tutaj przykład (sortowanie po trafności):

la_nika_1-1674482049634.png

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ArturPytelewski
#9 Pomysłodawca#

Spróbuj w kategorii Procesory, ceny od najniższej/najwyżej:

Bez nazwy-2.jpgBez nazwy-22.jpg

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ArturPytelewski wciąż widzę:

la_nika_0-1674484562832.png
Nawet, gdy mam połączone te same oferty. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ArturPytelewski
#9 Pomysłodawca#

A ja wciąż nie widzę, ale widzę, że to zależy od tego jaki wpiszę tytuł - pojawiają się różne ogłoszenia. Po najniższej się nie pojawia, po najwyższej się czasami pojawia, zależy jaki wpiszę tytuł.

Bez nazwy-25.jpgBez nazwy-24.jpg

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A nie masz połączonych ofert?

oznacz moderatorów

ArturPytelewski
#9 Pomysłodawca#

Wychodzi na to, że tak, bo gdy kliknę "Rozłącz te same oferty" to się pojawia w każdym sortowaniu bez względu na tytuł. Pytanie dlaczego tak jest? Przy wystawianiu ogłoszenia nic nie zaznaczałem o żadnym łączeniu ofert. I jak sprawić, żeby był widoczny jako niepołączona oferta? 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Oczywiście że tak jest, napisałem wcześniej. Tak działa ich pie....y katalog i nie możesz łączyć ofert bo nie da się ogarnąć tego bajzlu.☹️

oznacz moderatorów