Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wypłata zlecona w środe o godzinie 2 w nocy. Do tej pory , czwartek godzina 15 (37 godzin mija) p[ieniadzy brak na koncie. Mam aktywne payu , otrzymałem email o zleceniu wyplaty srodkow a kasy brak
@kamilkuden Godziny otrzymania (księgowania) przelewu są różne w zalezności od banku. Czasy przelewów międzybankowych też.
Ale nie powinny już dotrzeć na konto? To moja pierwsza wypłata i zdziwiony jestem,ze tak dlugo to trwa
Może zablokowali wypłatę, a ta powinna nastąpić najpóźniej do końca następnego dnia roboczego, czyli dzisiaj. sprawdź w twoim banku o której księgują 3 sesję ekixir
Czemu mielib blokować wypłate. tak bez powodu? Chyba wszystko poprawne na moim koncie, hm??
@kamilkuden Napisałem Ci. Jakiej odpowiedzi jeszcze oczekujesz ?
@kamilkuden wypłata została zlecona poprawnie i dzisiaj do końca dnia powinna zostać sfinalizowana. Nie oznacza to, że już dziś będzie na Twoim koncie, ponieważ to zależy od banku. Poproszę Cię jeszcze o cierpliwość.
@la_nika 💘
Pieniadze nadal nie dotarły na konto bankowe. Także mija się z prawdą informacja,że pieniadzę od zlecenia wypłaty docierają na konto nastepnego dnia roboczego. W moim przypadku mija 60godzin od kiedy zleciłem wyplate . Dojdą te pieniadzę dzisiaj czy ,,moze tak,moze nie,, ?
@kamilkuden Cześć. Widzę, że wypłata ma status "Zakończona" od godziny 10:16 - sprawdź proszę raz jeszcze swoje konto bankowe (202***105). Jeśli nie zlokalizujesz wypłaty, to daj mi znać, skontaktuję się z Operatorem PayU.
Pieniądze na konto nie wpłyneły, ale może przy nastepnej sesji (tj 14:30) wpłyną skoro wyplata ma status zakonczonej. Jesli przelew nie dojdzie poinformuje
ps A ta wypłata ze statusem ,,zakonczona,, to nie jest zwrot za przelew weryfikacyjny? bo taki dostałem dzisiaj tylko
@kamilkuden Nie, jest to wypłata na kwotę 76,00 zł. Zgadza się?
Nie zgadza się bo na obecną chwile nie otrzymałem pieniędzy jak widać. Mozesz spróbować dowiedzieć się u Pay U w czym problem
@kamilkuden Po stronie Operatora wszystko jest w porządku i wypłata została zlecona poprawnie. W Alior Banku przelewy przychodzące księgowane są podczas trzech sesji:
Dokładniejsze informacje uzyskasz już wyłącznie od swojego banku.