anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczka problem

darojaro
#7 Wielbiciel#

659920508059600112762260 nie mogę odebrać z paczkomaku brak hasła 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

carolingaw
#9 Pomysłodawca#

Na maila powinieneś dostać kod odbioru, możesz też pobrać aplikację Inpostu i tam też są wszystkie dane o paczkach.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Hasło masz w mailu i w SMS. Jeśli nie masz, złóż reklamację u sprzedawcy.

oznacz moderatorów

adicoserwis_pl
#8 Zapaleniec#

Po stronie przewoźnika jest problem, więc należałoby zadzwonić na infolinię inpost porozmawiać i przedstawić sytuację , wskazać odbiorce oraz nadawcę paczki i Pani na infolini udostępni hasło do paczki lub wygeneruje nowe hasło.

Jeśli złoży Pan reklamację do sprzedającego to Sprzedawca zadzwoni do inpost w Pana imieniu jednak usłyszy że nie otrzyma hasła ponieważ nie jest odbiorcą paczki - przerabialiśmy to jako sprzedawca. 

oznacz moderatorów

grubcio2987
#11 Animator#

xyz96 pamiętaj że inpost już nie do wszystkich wysyła sms z kodem,ja takiego nie dostałem od ponad roku ,nawet gdy nie miałem jeszcze apki inpostu.Zaczęli tak robić po tych aferach z kodami lewymi i dopłatami do nich

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

Można zadzwonić na infolinię Inpost i poprosić o ponowne wygenerowanie kodu do odbioru . W ciągu 2 godzin przychodzi . Teraz najważniejsze = dzwonić trzeba z telefonu odbiorcy jaki jest podany w karcie dostawy !!! , dzwoniąc z innego nic się nie załatwi  -chodzi o bezpieczeństwo paczki .

oznacz moderatorów