Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, jestem nowym sprzedawcą. Dostałem pakiet 100 wyróżnień gratis. Jeśli wystawię ofertę to mam rabat na pierwsze 10 dni tej oferty a potem płacę normalnie 19zł czy dopóki mam darmowe wyróżnienia nie płacę nic za wyróżnienia nawet jak się odnawiają? Pytam bo w nadchodzących opłatach pisze, że zapłacę 19 zł ale znowu w pytajniku jest napiane, że to lista nie uwzględnia pakietów. To jak to będzie?
Tak, dopóki masz darmowe wyróżnienia nie płacisz nic nawet po odnowieniu, ale gdy w sumie przekroczysz 100 darmowych wyróżnień, nagle każde następne będzie płatne, wiec w porę wyłącz automatyczne wznawianie.
Pamiętaj też o tym, że regulamin promocji jest napisany niezwykle zawile, tak, że nawet niektórzy pracownicy Allegro mają czasem kłopoty z jego rozszyfrowaniem, więc lepiej wyłącz promowanie zanim Allegro naliczy Ci ogromne opłaty przy tej promocji.
Do końca stycznia jest promocja więc wyłączę w przyszły weekend. Dzięki za odpowiedź
@Greenlavashop "mam rabat na pierwsze 10 dni tej oferty a potem płacę normalnie 19zł"
Gdy jakiś rok temu korzystałem z takich darmowych wyróżnień to było tak jak w powyższym cytacie, a nie tak jak pisze xyz96. Po 10 dniach, gdy nie wyłączyło się wyróżnienia w ofercie, płaciło się 19 zł., mimo, że było kilkadziesiąt darmowych wyróżnień w pakiecie. Trzeba było w każdej ofercie wyłączyć wznawianie wyróżnienia.
Kolega wyżej, miał rację, odnowiło mi się i nie zapłaciłem
To zostaw mu lajka i oznacz jako rozwiązanie.